Forum State

Interenet Community

Latest topics

» Astro sati
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyWed Dec 08, 2010 5:45 pm by Guest

» NAJBOLJI I NAJLEPSI TENISERI
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyTue Dec 07, 2010 9:45 am by Berthaqq

» NRLP 515 4 OAZA RA TRITEMIVS
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyTue Jun 22, 2010 11:36 pm by denniselopez82@yahoo.com

» Nirnberški proces
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyWed Apr 07, 2010 11:02 pm by trish

» NEDELJNI HOROSKOP
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyMon Oct 19, 2009 7:06 pm by ema

» Trenutak istine
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyMon Oct 05, 2009 9:32 am by ema

» MESEČNI HOROSKOP
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyThu Oct 01, 2009 8:59 am by ema

» Usamljenost u slici...
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyWed Apr 29, 2009 10:36 pm by ema

» Omiljeni citati it crtanih filmova...
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyFri Apr 17, 2009 9:51 am by ema

» Kako preziveti horor film
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyFri Apr 17, 2009 9:47 am by ema

» Poslednje gledano...
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyFri Apr 17, 2009 9:43 am by ema

» Citati iz filmova,serija...
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyFri Apr 17, 2009 9:41 am by ema

» Vicevi
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyTue Apr 07, 2009 3:29 pm by mouteeo

» Razbijmo monotoniju bojom
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptySun Mar 08, 2009 4:12 pm by ema

» Moderna Albanija i teznja ka Velikoj Albaniji
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyThu Mar 05, 2009 10:37 am by UP

» Ljubav u slici i reci...
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyWed Mar 04, 2009 8:51 pm by ema

» Fantasy art
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptySun Feb 22, 2009 10:28 pm by ema

» Vibrator na lekarski recept
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptySat Jan 24, 2009 4:16 pm by Natka

» What's Your Pirate Name?
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyThu Jan 22, 2009 12:21 am by Loleeza

» What Should You Nickname Your Boobs?:)
MESEČNI HOROSKOP - Page 3 EmptyThu Jan 22, 2009 12:20 am by Loleeza

Log in

I forgot my password

Tačno vreme


  MESEČNI HOROSKOP

  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Wed Apr 01, 2009 9:45 am

  STRELAC
  Delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje Vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa saradnicima. Snagom volje i ličnom inicijativom, uspećete da se nametnete pred saradnicima ili u nekim značajnim situacijama. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolazi Vaša preduzimljivost i organizatorske sposobnosti. U periodu do 17. aprila, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska potraživanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni stil ili način izražavanja. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj proceni i kroz uspešnu saradnju, proširite svoje kontakte u različitim pravcima. Nalazite se u prilici da ostvarite harmoniju zajedničkog života ili svoje ljubavne želje. Osećate potrebu da uveličate neke događaje u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom. Na sreću, Vaš ljubavni stil deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da preferirate harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara Vašem ukusu i afinitetima. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, uz povremene uplive Merkura, Venere i Marsa u petom, uz povoljan uticaj Jupitera i Neptuna u Vašem trećem polju, učiniće da pravilno vrednujete stvari i svet oko sebe. Nalazite se u prilici da ostvarite kombinaciju poslovnog uspeha i ljubavnog zadovoljstva. Nivo Vaših profesilonalnih i ličnih mogućnosti, uvećava se u skladu sa raznovrsnim interesovanjima. Važno je da usaglasite svoje interese sa ličnim ili emotivnim potrebama.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Wed Apr 01, 2009 9:45 am

  JARAC
  Vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje Vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava Vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rešenjima, sigurno ne mogu značajno da umanje Vaš oformljeni profesionalni ugled. U periodu do 18. aprila, važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju među saradnicima. Krajem meseca očekuju Vas značajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za Vaše ukupno zalaganje. U ljubavnom životu delujete zanosno i zadovoljno, prija Vam tretman koji dobijate u društvu voljene osobe. Želite da iskristališete svoja osećanja i da odredite svoja emotivna očekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz Vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje Vaš ljubavni partner, unose osećanje bliskosti u Vaš zajednički život. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. U periodu od 04. aprila, očekuju Vas novi emotivni kontakti i neobična ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad čudna, ali bez uzajamne razmene iskrenih osećanja ona gubi svoju vrednost i značenje. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, uz povremene uplive Merkura, Venere i Marsa u četvrtom, uz sjajan uticaj Jupitera i Neptuna u Vašem drugom polju, podstiču Vas na raznovrsne emotivne reakcije, ali i na novo saznanje ili potrebu za ličnim usavršavanjem na različitim nivoima. Važno je da se pravilno orijentišete ka dugoročnim ciljevima. Krajem meseca, očekuje Vas harmoničan život i emotivna podrška. Planirajte neko posebno putovanje koje ćete dugo pamtiti po neobično lepim doživljajima.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Wed Apr 01, 2009 9:46 am

  VODOLIJA
  Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom »uticajnom« osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo Vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Nakon test situacija, očekuje Vas ubrzano napredovanje. Potrudite se da svoju potrebu za scenskim uspehom, podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U periodu do 19. aprila, obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite vidove udruživanja oko poslovnih interesa. Stalo Vam je da prevaziđete »emotivnu krizu« kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog ili zajedničko zadovoljstvo. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, uz povremene uplive Merkura, Venere i Marsa u trećem polju, uz sjajan uticaj Jupitera i Neptuna u Vašem sazvežđu, podstiču Vas na dodatno angažovanje u različitim pravcima i na proširene saznajne vidike. Važno je da uspostavite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Delujete komunikativno i pozitivno na svoju okolinu mnoge okolnosti su na Vašoj strani, ali ponekad nije lako prepoznati najbolje rešenje koje ispunjava Vaše potrebe i zadovoljava svet oko Vas. Nalazite se u mogućnosti da napredujete na profesionalnoj lestvici i da usrećite svoju porodicu.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Wed Apr 01, 2009 9:46 am

  RIBE
  Delujete vrlo energično u pravom momentu i umete da se nametnete svoje stavove pred uticajnim saradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima i u vezi finasijskih investicija. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do 24. aprila, nemojte dozvoliti da Vas neko osporava ili usporava u ciljevima koje imate. Do izražaja dolazi Vaš praktičan duh ili sposobnost efikasnog delovanja. Važno je da se uspešno prilagodite na nove zahteve i uslove poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja Vaš glavni adut. Posvetite pažnju aktuelnim sadržajima, koji mogu da unaprede Vaš poslovni ili društveni položaj. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju na različitim stranama i proširite svoje saradničke veze. Osećate romantičnu notu u svom raspoloženju i pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uživajte u lepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lepo može biti inspirativno i čarobno ukoliko to zaista želite. Na Vama je da pokrenete inicijativu i da se nametnete u društvu ljubavnog partera ili osobe koja Vam se dopada. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje Vam brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete potpuno uživati. Važno je da ste dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji stižu sa različitih strana. Ako imate stalnog partnera, prijaće Vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe. Ljubavna romansa je čarobno zadovoljstvo, ali bez iskrenosti ona gubi svoju vrednost i značenje. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, uz povremene uplive Merkura, Venere i Marsa u drugom polju, naglašavaju zanimljive kontakte i aktivnu ulogu u društvenom životu. Poseban uticaj na uspeh, ljubav i ličnu sreću ima prisustvo Jupitera i Neptuna u Vašem dvanaestom polju. Prihvatite različite mogućnosti za profesionalnim napredovanjem i ličnim usavršavanjem. Vaši ciljevi su dostižni, možete da ostvarite uspeh i sreću na različitim stranama – pokažite dobru volju i upornost. Put do poslovnog uspeha i lične sreće, predstavlja najlepše zadovoljstvo uz nečiju bliskost i podršku.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sat May 02, 2009 1:03 am

  Mesečni horoskop za mesec maj 2009

  OVAN


  Povremene greške koje Vas prate zbog loše koncentracije ili nedostatka
  vremena, sigurno ne mogu da umanje Vaš profesionalni nivo i ugled koji
  uživate u društvu saradnika. Sposobnost dobrog zapažanja i veština
  brzog prilagođavanja u novim uslovima, predstavlja Vaš glavni adut u
  odnosu na poslovne konkurente. Stalo Vam je da se prilagodite na nove
  uslove i posebno da ostavite dobar utisak na saradnike, koji su
  sumnjali u Vaše znanje ili poslovne sposobnosti. Uz prikladni stil i
  upornost, moguće je da ostvarite svoje poslovne ciljeve na
  zadovoljavajući način. Mudrost je, prepoznati pravi trenutak za uspešnu
  akciju. Posvetite pažnju i novim polovnim temama za koje imate
  interesovanje. Razmislite o savremenijim idejama u poslovanju. Od 17.
  maja, predstoje Vam značajna poboljšanja u finansijskom smislu i nove
  ili dodatne povišice.
  Ponekad želite da prikrijete svoja intimna osećanja ili tajne namere u
  ljubavnom životu, zbog toga umete da zbunjujete svoju okolinu i to
  najčešće kroz promene u raspoloženju i postupcima koje činite. Potrebno
  je da iskristališete svoja osećanja i da rešite zablude koje imate
  prema jednoj osobi. Budite dovoljno iskreni i nemojte povrediti nečija
  osećanja. Nema potrebe da igrate pogrešnu ulogu, loši potezi mogu da
  iskomplikuju ljubavni odnos. Ako priželjkujete strasnu avanturu, ništa
  Vas neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. Tanka je granica
  spajanja ili razdvajanja u ljubavnoj igri, stoga nemojte prekoračiti
  »pravila« u zajedničkom životu. Igra zavođenja može da Vas inspiriše na
  niz velikih i pozitivnih promena, važno je da verujete u svoja osećanja
  i nečiju emotivnu naklonost. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas
  brojni susreti i zanimljiva poznanstva. Usmerite svoje misli i osećanja
  u pozitivnom pravcu.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u drugom, uz sjajan upliv Venere i
  Marsa u Vašem sazveždju navode Vas na pojačanu inicijativu i raznovrsne
  ljubavne želje. Uz pozitivan uticaj Jupitera i Neptuna sreća je na
  Vašoj strani i kroz zajednička ulaganja, osetićete dodatne prilive
  energije i novu životnu radost. Uspeh i napredovanje predstavljaju
  uvertiru za ljubavnu sreću. Vrhunac zadovoljstva nastaje kroz emotivno
  ostvarenje.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sat May 02, 2009 1:04 am

  BIK


  Poželjno je da podstaknete kreativnu fazu izražavnja, jer imate sjajne
  ideje i priliku da dokažete svoje profesionalne sposobnosti u društvu
  saradnika. Povremeno uslovi u kojima se nalazite deluju promenljivo,
  ali to Vas neće onemogućiti da ostvarite pozitivne rezultate. Pitanje
  poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro
  razmislite, pre nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za
  kranji izbor. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna
  dešavanja, koncentrišite se na svoje ciljeve i aktivno pratite trend
  novih događaja. Pokažite dobru volju i spremnost na različite promene
  ili na usavršavanje. Od 26. maja, potrebno je da donesete važnu odluku.
  Oslonite se na lično iskustvo koje posedujete, ali i na proverene
  informacije. Nove uslove ili dugoročniji uspeh, nije moguće ostvariti
  bez podrške bliskih saradnika.
  U novim događajima koji obeležavaju Vaš ljubavni odnos, često kao da
  idete za korak ispred svog partnera. Razgovarajte iskreno sa voljenom
  osobom o problemima koji opterećuju zajednički život. Nema razloga da
  skrivate svoja osećanja i potrebe. Budite dovoljno oprezni, neko može
  da razotkrije Vaše tajne planove. Nedostaje Vam emotivna podrška, što
  dodatno utiče na Vaše raspoloženje. Ukoliko Vas muči dilema o
  paralelnoj ljubavnoj vezi, morate uložiti dosta energije kako biste
  balansirali na dve strane. Ipak, pre ili kasnije nekom morate dokazati
  koliko Vam je stalo do zajedničke sreće. Ako ste mladi ili slobodni,
  Vašu emotivnu pažnju privlače različite osobe. Možda još uvek niste
  sigurni u svoja osećanja ili u konačan izbor partnera, nemojte
  dozvoliti da Vas opterećuju neki tragovi prošlosti. Pihvatite nove
  ljubavne događaje i prilike. Možda još uvek ne prepoznajete jasan
  signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namera. SUGESTIJA:
  Prisustvo Sunca i retrogradnog Merkura u Vašem sazvežđu, uz pozitivan
  upliv Venere u Vašem dvanaestom polju deluje pozitivno na Vaše
  kompletno izražavanje i na odnos sa bližom okolinom. Ovo je srećan
  period za različite investicije, vrednosne aspekte i ulaganja. Mnoge
  okolnosti su na Vašoj strani, potrebno je da ostvarite ravnotežu između
  poslovnog i privatnog života. Ljubavna harmonija predstavlja Vaš
  najlepši doživljaj. Prisustvo Marsa u dvanaestom polju, ukazuje na
  racionalnije korišćenje energije i uvažavanje odredjenih zabrana ili
  ograničenja.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sat May 02, 2009 1:04 am

  BLIZANCI


  Zahvaljujući novim informacijama aktivno učestvujete u raznim
  događajima na poslovnoj sceni, pri tome ne želite da se pomirite sa
  izvesnim ograničenjima ili sa prosečnim noramama koje nameće Vaša
  okolina. Tražite efikasniji način izrazavanja, kako biste unapredili
  svoju poslovnu poziciju i odnos sa saradnicima. Važno je da oko sebe
  imate ekipu pouzdanih saradnika, jer kombinacija različitih strategija
  donosi pozitivne rezultate. Nakon nekih test situacija, shvatićete da
  napredujete veoma brzo i da Vam se otvaraju nove mogućnosti za poslovnu
  afirmaciju. U finansijskom smislu, nalazite se u poziciji da uvećavate
  svoju zaradu, kao i da uspešno rešavate neka imovinska ili investiciona
  pitanja. U periodu od 19. maja, obratite pažnju na mogućnost ličnog
  usavršavanja, na javne nastupe i testove ili na polaganje ispita.
  U zavisnosti od situacija u kojima se nalazite uglavnom vodite aktivan
  društveni život i često se nalazite u prilici da ostvarite neke nove
  ili ljubavne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu
  osobu nije trajnog karaktera. U naletu strasti ne želite da se emotivno
  vezujete ili birate smišljene izgovore, kako biste opravdali svoje
  ponašanje u određenim situacijama. Mimo svoje volje ponavljate »poznate
  greške«. Iznenadni impuls Vas navodi na pogrešno ponašanje, što dodatno
  otežava ljubavni dijalog. Grešku treba ispraviti bez dramatičnog
  prizvuka i suvišenih reči. Nema razloga da komplikujete svoj ljubavni
  odnos ili da iskušavate nečije emotivno poverenje. Važno je da svoje
  misli ili osećanja, usmeravate ka osobi koja pravilno razume Vaše
  potrebe i slabosti. Ako ste mladi ili slobodni, uporno pokušavate da
  ostvarite emotivnu vezu sa osobom koja ima drugačije afinitete.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u dvanaestom, uz sjajan upliv
  Venere i Marsa u Vašem jedanaestom polju ukazuje na nove mogućnosti
  rešavanja privatnih, imovinskih ili porodičnih dilema. Sreća i
  zadovoljstvo prozilaze iz odnosa sa bližom okolinom i uz naklonost
  voljene osobe. Uživajte u lepoti promena ili u ličnom trijumfu na
  različitim stranama. Pozitivan uticaj Jupitera i Neptuna donosi dodatnu
  energiju i optimizam. Dobro se dobim vraća, sačuvajte pozitivnu
  orijentaciju.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sat May 02, 2009 1:05 am

  RAK


  Ponekad nije lako prepoznati najbolje rešenje. Predstoji Vam aktivna
  uloga u poslovnom životu i niz dobrih prilika, na koje treba odgovoriti
  u skladu sa visokim profesionalnim manirima. Vi ste disciplinovani i
  odgovorni, ali okolina Vam povremeno nameće nove poslovno-finansijske
  obaveze koje zahtevaju dodatni napor i zalaganje. Bez obzira koliko ste
  sigurni u sebe ili u svoje sposobnosti zatražite nečiji savet, pre nego
  što se upustite u novu poslovnu-finansijsku transakciju. Psihološki
  pritisak koji povremeno osećate, mogao bi da se odrazi na Vaše
  zdravstveno stanje. Zato, nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više
  nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno
  zaštitite od različitih komentara ili »naredbi«, koje dobijate. U
  periodu do 24. maja, završite važnije poslovne zadatke, koji mogu da
  Vam obezbede bolji status ili veću prohodnost ka novim ciljevima.
  Krajem meseca Vas očekuje uspeh i važno priznanje.
  Uviđate da sreća koju osećate uz nekog iznenada deluje kao
  »promenljiva« kategorija, ali svakako i dostižna. Pažljivo analizirate
  svog partnera i ljubavni život i pronalazite različite, ponekad i
  suprotne odgovore. Priželjkujete više emotivne pažnje i nežnosti kako
  biste osetili pravi ljubavni zanos. Ukoliko ste mladi ili slobodni,
  prekoračite neke svoje »zacrtane granice«. U traganju za određenom
  osobom i novom romansom, shvatićete da je sreća na Vašoj strani.
  Veština ljubavnog zavođenja proizilazi iz zajedničke inspiracije,
  dovoljno je da osetite »magičnu energiju« u nečijem prisustvu. Uvek
  postoje dobre ideje, kojima možete da iznenadite voljenu osobu. Važno
  da podstičete svoju maštu i da imate pravi podsticaj. Pokažite svoje
  dobre strane i da se razlikujete od drugih. Sve je lakše ili bolje,
  kada se situacije rešavaju po principu dogovora i uz zajedničku
  emociju. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavne avanture mogu delovati
  kao »privremena zamena« za neke neispunjene želje.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u jedanaestom, uz povoljan upliv
  Venere u Vašem desetom polju, predstavlja sjajan spoj duhovnog
  zadovoljstva i materijalne satisfakcije. Sreća je dostižna, kroz
  ostvarenje ljubavnih želja i poslovnih ciljeva. Povoljniji uticaji
  Jupitera i Plutona, naglašavaju dodatni optimizam, energiju i hrabrost,
  ali uticaj Marsa Vas opominje na oprez i postopnost. Uvek postoji
  »dobitna kombinacija«, važno je da verujete u lične sposobnosti i
  zajednički dogovor.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sat May 02, 2009 1:05 am

  LAV


  Jasno Vam je da dinamika događaja na poslovnoj sceni zahteva dobru
  procenu i ubrzanu akciju. Pozitivan trend koji Vas prati donosi niz
  novih poslovno-finansijskih prilika. Ipak, bez proverenih informacija
  ne možete očekivati veliki uspeh ili ozbiljnu saradnju. Važno je da
  jasno definišete svoje poslovno-finansijske ciljeve u dogovoru sa
  pouzdanim saradnicima, priliku koju imate treba posmatrati u
  dugoročnijoj perspektivi. Neophodna Vam je nečija podrška kako biste
  ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve. Nakon velikog zalaganja
  uslediće i dobra satisfakcija, neophodno je da se nalazite u toku
  važnih događaja. Obratite pažnju na različite mogućnosti koje
  proisitiču iz susreta sa nekim uticajnim osobama. U periodu od 19.
  maja, očekuju Vas dobre mogućnosti i prilika da unapredite svoje
  poslovne planove. Neko će Vas dobro nagraditi za uloženi trud. Važno je
  da prihvatite nove ideje i pozitivan trend.
  Zahvaljujući novim i prijatnim dešavanjima u svom privanotm životu
  zračite pozitivnom energijom i neko pobuđuje Vašu emotivnu pažnju.
  Takodje, zbog novih prilika ne možete da ostanete ravnodušni u
  različitim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje
  emotivne namere, potrebno je da složite sve kockice u »ljubavni
  mozaik«. Vi ste osoba koja u ljubavnom odnosu, voli da oseti potpunu
  sigurnost i predavanje bez ograničavanja. Na sreću, dovoljno ste vešti
  da ostvarite svoje planove. U odnosu sa voljenom osobom mnoge stvari
  vidite drugačijim očima, što deluje podsticajno na zajednički život.
  Znaci pažnje ili nežnosti učvršćuju ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili
  slobodni, potrebno je da prevaziđete svoju emotivnu dilemu. Sreća je
  dostižna i proizilazi iz zajedničkih bliskosti, neko će Vam pokaziti da
  postoji lepši i srećniji pogled na svet koji Vas okružuje.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u desetom, uz sjajan upliv Venere
  i Marsa u Vašem devetom polju, donosi posebnu privilegiju u poslovnim
  odnosima i mogućnost da ostvarite veliki uspeh na različitim stranama
  ili na putovanjima. Posebne privilegije moguće je dobiti uz povoljne
  aspekte sa Jupiterom i Neptunom. Važno je da se orijentišete ka
  dugoročnim ciljevima i da »investirate« u buduće planove koji imaju
  vrednosno značenje. Potrudite se da Vaša sreća potraje što duže.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sat May 02, 2009 1:05 am

  DEVICA


  Povremeno umete da delujete kategorično u novim situacijama na
  poslovnoj sceni i da postavljate stroge zahteve pred svoje saradnike.
  Okolina Vam možda zamera na stilu koji primenjujete i neko ne odobrava
  Vaše ponašanje. Ipak strategija koju spovodite donosi pozitivne
  rezultate, naročito u finansijskom smislu. Preostaje Vam da unapredite
  svoju popularnost u poslovnom okruženju. Izbegavajte rivalstvo u odnosu
  sa jednom starijom osobom, koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu.
  Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i način da
  sprovedete neke zajedničke interese. U periodu od 20. maja, preuzmite
  aktivnu ulogu i planirajte niz korisnih susreta koji će Vam omogućiti
  napredovanje u karijeri. Kraj meseca predstavlja povoljan period za
  putovanje, javni nastup ili za testiranje i proveru znanja.
  Povremeno prolazite kroz odredjene faze lične i emotivne nesigurnosti,
  zabrinuti ste zbog nečijih postupaka ili reči. U ljubavnom životu više
  Vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju, nego osećaj
  nostalgičnog raspoloženja. Nalazite se u neskladu između ličnih želja i
  mogućnosti koje Vam se nagoveštavaju. Pokušavate da ostvarite porodičnu
  harmoniju i da poboljšate ljubavni dijalog. Ponekad nije lako razumeti
  partnerove misli i osećanja, ali to nije od presudnog značaja za
  zajedničku sreću. Važno je da postoji obostrano poverenje i sklad u
  ljubavnom odnosu. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam neobična
  ljubavna romansa. Osoba koja privlačili Vašu emotivnu pažnju zaslužuje
  da se nalazi na listi prioriteta. Tek kada iskreno izrazite svoja
  osećanja, očekuju Vas skladan odnos i kompletno zadovoljstvo.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u devetom, uz upliv Venere i Marsa
  u Vašem osmom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i
  ostvarenog na različitim nivoima poslovnog ili ljubavnog života. Uz
  povoljne planetarne uplive koji Vas prate zračite pozitivnom energijom,
  predosećate vrhunac sreće i zadovoljstva u važnim situacijama, ipak, ne
  zaboravite i da uticaj Urana u sedmom polju i Saturna u Vašem sazveždju
  može provocirati na »zabranjene igre« ili na »hod po ivici«. Emocije
  Vas podstiču na pozitivne misli ili na veliku akciju, oslonite se na
  snagu svojih osećanja i na unutrašnje impulse.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sat May 02, 2009 1:06 am

  VAGA


  Imate dovoljno energije i ozbiljnu nameru da poboljšate svoj poslovni,
  materijalni ili ukupni status. Nalazite se u kreativnoj fazi i
  pozitivnom trendu, koji donosi nove mogućnosti ili sjajnu priliku za
  ubrzanim napredovanjem. Važno je da poslovima prilazite selektivno,
  kako biste pravilno usmerili svoju kretivnu energiju. Potrebno je da
  jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim
  saradnicima ili uz stručnu konsultaciju. Nakon velikog zalaganja
  očekuje Vas adekvatna nagrada ili priznanje. U periodu od 17. maja,
  predstoje Vam dobre mogućnosti i naglašeni susreti ili kontakti sa
  inostranstvom. Neko je spreman da podrži Vaše ideje i zalaganje u
  pravcu dalje afirmacije, potrebni su Vam pouzdani saradnici. Aktivna
  uloga i dodatna angažovanost u različitim pravcima poboljšava Vašu
  poziciju.
  U skladu sa svojim osnovnim raspoloženjem, temperamentom i emotivnim
  afinitetima umete da delujete vrlo izazovno ili neodoljivo na okolinu.
  Ali, zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka zapadate u
  konfliktne situacije. Bez obzira na popularnost koju uživate u društvu
  suprotnog pola, izbegavajte ulazak u »zabranjenu zonu« ili koketiranje
  sa osobom koja deluje suviše izazovno. Preterana doza hrabrosti ili
  avanturizma, može da ugrozi Vaš odnos sa ljubavnim partnerom. Nema
  potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu
  sa voljenom osobom. Ne možete imati veći uticaj na zajednički život,
  nego što Vam druga strana dozvoljava. Kada razmišljate o različitim
  susretima, nemojte zaboraviti da potreba za izazovnom avanturom ili
  dokazivanjem u osnovi predstavlja klasičan primer »emotivne slabosti«.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u osmom, uz sjajan upliv Venere i
  Marsa u Vašem sedmom polju, donose dobre mogućnosti za ličnim
  usavršavanjem, kao i napredovanjem u ljubavnim ili socijalnim odnosima.
  Povoljan uticaj Jupitera i Neptuna donosi veću inicijativu, moguće su
  iznenadne promene uz dobitak i napredovanje u karijeri. Potrudite se da
  ulepšate svoj ljubavni život i odnos sa prijateljima. Sreća i emotivno
  zadovoljstvo, se prepliću kroz lične želje i poslovne ciljeve.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sat May 02, 2009 1:06 am

  ŠKORPIJA


  Stalo Vam je da poboljšate svoj ukupni položaj i poslovno-materijalni
  status. Imate sjajnu viziju i dovoljno energije, tako da nove događaje
  na poslovnoj sceni ne želite da prepuštate slučaju. Važno je da
  poslovima prilazite selektivno i da prepoznate dobru priliku, ne treba
  da se zadovoljite sa prosečnim rezultatima. Izbor povoljnih situacija,
  treba da procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti ili
  isplativnosti. Taktika koju vešto primenjujete predstavlja mudriji
  obrazac poslovnog ponašanja u odnosu na prethodni period. Krajem meseca
  očekuju Vas bolji uslovi i prilika da poboljšate svoja finansijska
  primanja. Poželjno je da razmislite o različitim vidovima
  profesionalnog usavršavanja. Ako se bavite edukacijom ili
  komunikacijama, bićete u prilici da napredujete.
  Ponekad delujete veoma uporno i stalo Vam je da ostvarite sve svoje
  ljubavne namere, čak i po cenu da Vas neko povremeno osporava. U skladu
  sa svojom impulsivnom prirodom ne budite nestrpljivi, već sačekajte da
  se emotivne želje i potrebe iskristališu. Kvalitet koji proističe iz
  ljubavne veze, predstavlja Vašu intimnu sreću ili najlepše
  zadovoljstvo. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i poznastvo
  vode ka uzbudljivoj ljubavnoj romansi. Neko u Vama pobuđuje veliko
  interesovanje, dobro raspoloženje i asocira Vas na prijatne uspomene.
  Rešili ste da isprobate različite emotivne uloge i »ljubavne formule«
  koje donose željeni efekat. Imate dovoljno samopouzdanja, gode Vam
  brojni komplimenti i saznanje da posedujete zavodnički šarm. U periodu
  od 11. maja, očekuje Vas pozitivan rasplet i nova ljubavna sreća.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u sedmom, uz upliv Venere i Marsa
  u Vašem šestom polju predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i
  ostvarenog na različitim nivoima. Otvaraju Vam se nove mogućnosti,
  pratite svoje unutrašnje impulse i odgovorite da dobar »predznak«.
  Pozitivan upliv Urana donosi dodatnu energiju, optimizam i niz novih
  radosti. Ponekad vredi rizikovati, naročito kada ste inspirisani na
  zajedničku sreću. Ali, ne zaboravite da postoji i neki izazovi koji Vas
  navode na »prekoračenje dozvoljenog«.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sat May 02, 2009 1:07 am

  STRELAC


  Delujete ambiciozno i stalo Vam je da ostavite dobar utisak na poslovne
  partnere. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju istančanu veštinu
  u prilagođavanju i mudre postupke. Umete vešto da koristite svoje
  sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspešne rezultate.
  Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rešavaju važni
  poslovno-finansijski interesi. Važno je da napravite dobru procenu i
  izbor. Nakon nekih test situacija shvatićete da napredujete veoma brzo,
  svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili
  materijalne razultate. U periodu do 19. maja, možete da ostvarite
  prioritetne ciljeve i da izmirite neka finasijska dugovanja. Potrudite
  se da smislite alternativna rešenja za neke iznenadne situacije. Krajem
  meseca, prihvatite perspektivnu ponudu i budite uporni prilikom
  uspostavljanja novih poslovnih veza.
  Primećujete izvesne nagoveštaje koje ne razumete najbolje, te povremeno
  delujete zabrinuto i zbog različitih nesporazuma koji postoje u Vašem
  ljubavnom životu. Ipak, svaki problem ima dobro rešenje i predstavlja
  poučno iskustvo. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim
  ili pogrešnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da
  shvatite dobru pouku iz zajedničkog života. U naletu strasti ili
  dilema, širom otvorite svoje oči i zagledajte se u svoje srce. Ljubav
  ima najjaču snagu, ako ste dovoljno iskreni i verujete u svoja
  osećanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za blisku
  osobu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu, a
  zajednički podsticaj predstavlja dovoljan povod za ljubavnu sreću. Od
  13. maja, očekuje Vas ljubavni zanos. Zajednička sreća, je najbolji
  podsticaj za sve buduće planove.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i retrogradnog Merkura u šestom, uz upliv
  Venere i Marsa u Vašem petom polju, donosi sjajnu mogućnost za novim
  usavršavanjem, poslovnim napredovanjem i nim vidom »zlatnog dobitka«.
  Pozitivane mogućnosti se posebno ogledaju kroz naklonost okoline, koja
  će Vas učiniti srećnom i zadovoljnom osobom. Nema razloga za lažnu
  skromnost, ali ni da se povodite za pogrešnim željama. Pomerite svoje
  standrade u pravcu daljeg napredovanja i zajedničke sreće.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sat May 02, 2009 1:07 am

  JARAC


  Dešava se da ponekad različiti događaji na poslovnoj sceni i odnos sa
  saradnicima deluju zamorno. Bez obzira na različite faze uspona ili
  padova, zadovoljni ste svojim poslovnim bilansom i poštovanjem koje
  uživate u krugu saradnika. Uspešnu formulu treba ponavljati, kao
  garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Poslovne eksperimente možete
  da primenjujete samo u situacijama, koje prevazilaze Vaše praktično
  iskustvo ili kada Vas prati uticaj »faktora sreće«. Okolina je spremna
  da nagradi Vaš trud ili zalaganje na različite načine. U periodu od 12.
  maja, očekuje Vas novi uspeh u rešavanju materijalnih ili statusnih
  pitanja. Krajem meseca, u diplomatskom maniru prihvatite poslove koji
  ne iziskuju veliki napor i opterećenje.
  Na sreću pronalazite emotivnu inspiraciju na različitim stranama i
  delujete zadovoljno u nečijem prisustvu. Novi izazovi u Vama pokreću
  neke skrivene emotivne želje i potisnuta maštanja. Ne krijete da imate
  velika očekivanja pred voljenom osobom. Osećate potrebu da ostvarite
  kompletno zadovoljstvo ili da promenite ustaljeni ritam u odnosu sa
  voljenom osobom. Mnoge stvari vidite drugačijim očima. Zajedničko
  poverenje predstavlja veliko zadovoljstvo, tako da novi događaji i
  ljubavna dinamika najavljuju pozitivnu prekretnicu. Rado se odazivate
  na brojne pozive i uživate u društvu »odabranih osoba«. Ukoliko ste
  mladi ili slobodni, predstoje Vam neki »čarobni susreti« i nova
  romansa. Učinite sve što je potrebno, da uvaličate zajedničko
  zadovoljstvo i sreću.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u petom, uz dodatni upliv Venere i
  Marsa u Vašem četvrtom polju, čini Vas vrlo ambicioznom i
  privilegovanom osobom u odredjenim situacijama. Očekuju Vas brojni
  kontakti i aktivna društvena uloga. Sreću i zadovoljstvo je moguće
  ostvariti, samo u preplitanju ličnih i zajedničkih ciljeva, uz podršku
  okoline, ljubavnog partnera ili uz osobu koja Vam je iskreno
  naklonjena.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sat May 02, 2009 1:08 am

  VODOLIJA


  Imate dobru viziju i aktivno učestvujete u novim događajima na
  poslovnoj sceni, pri tome nalazite se u društvu uspešnih ljudi koji Vas
  podstiču na kreativno izražavanje. Delujete samouvereno i mudro
  pripremate novu poslovnu strategiju. U želji da ostvarite uspešne
  rezultate potrebno je da prekoračite svoje dosadašnje standarde,
  naročito u nekim vidovima praktičnih ili uslužnih delatnosti. Imate
  dovoljno energije i stalo Vam je da poboljšate svoj materijalni status,
  zbog toga poslovima prilazite vrlo selektivno i tražite dobru priliku.
  Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju, procenjujete na
  osnovu kriterijuma vrednosti i primenjujete uspešniji obrazac
  poslovanja. U periodu od 21. maja, očekuju Vas uspešni rezultati i nove
  mogućnosti koje zahtevaju dodatno angažovanje.
  U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti.
  U ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom delujete vrlo
  energično. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu i
  ponašanju, ili o situacijama u kojima ste ostavili zapaženu ulogu. Godi
  Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju dobijate. Imate želju da se
  nametnete u nečijem društvu i vešto koristite svoje zavodničke
  sposobnosti. Priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu
  vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite
  na priliku koja Vam se nudi. Ako se nalazite u ljubavnoj ili bračnoj
  vezi, očekuje Vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe da se
  dokazujete na nekoj drugoj strani, osim ukoliko sumnjate u budućnost
  svoje veze. Ako ste mladi ili slobodni budite dovoljno taktični,
  sačekajte na novu ljubavnu priliku koja dolazi iznenada.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u četvrtom, uz upliv Venere i
  Marsa u Vašem trećem predstavlja sjajnu priliku da ostvarite zapaženi
  uspeh na različitim poljima. Prisustvo Jupitera i Neptuna u Vašem
  sazveždju, donosi naglašenu ulogu u društvenom životu i pojačanu
  dinamiku u partnerskim odnosima. Potrebno je da proširite svoje
  saznajne vidike i da pomerite subjektivne granice. Lična sreća i uspeh
  proističu iz različitih kombinacija. Sve je moguće, kada ste pozitivno
  inspirisani i podstaknuti na »velike ciljeve«.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sat May 02, 2009 1:09 am

  RIBE


  Jasno Vam je da novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dobru
  veštinu i primenu različitih uloga. Delujete ambiciozno i trudite se da
  ostvarite vodeću ulogu među saradnicima. Potrebna Vam je nečija podrška
  koja će Vam omogućiti širu slobodu kreativnog izražavanja. Sposobnost
  dobrog zapažanja ili veština brzog prilagođavanja u novim uslovima,
  mogu da Vam obezbede različite nagrade i napredovanje na poslovnoj
  lestvici. Važno je da se pravilno nametnete u društvu saradnika. U
  periodu do 22. maja, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da
  pravilno izmirite neka finansijska potraživanja. Krajem meseca
  preuzmite aktivnu ulogu prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza,
  jer većinu ciljeva možete da ostvarite na lak i uspešan način
  zahvaljujući dobroj saradnji.
  Na sreću splet novih dogadjaja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u
  ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično
  uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih
  emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje. Godi Vam
  interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se
  susrećete. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu,
  strasnu ili uzbudljivu vezu. U skladu sa svojim temperamentom delujete
  izazovno ili neodoljivo na određene osobe. Ako se nalazite u ljubavnoj
  vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti
  nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i
  najlepše vrednosti koje Vas zbližavaju u ljubavnoj vezi.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u trećem, uz sjajan upliv Venere i
  Marsa u Vašem drugom polju, podstiču Vas na akciju i kreativno
  izražavanje. Različite okolnosti Vas čine privilegovanom osobom,
  tražite perspektivna rešenja. Povoljan uticaj Urana donosi Vam dodatni
  optimizam kroz stvaralačke aktivnosti, pojačanu energiju i niz novih
  radosti. Put do poslovnog uspeha ili lične sreće, predstavlja
  zadovoljstvo u nizu srećnih okolnosti koje Vas prate.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sun Jun 14, 2009 5:16 pm

  Mesečni horoskop za jun 2009.

  OVAN


  Zahvaljujući dobroj strategiji umete da privučete pažnju poslovnih
  partnera i da istaknete svoje sposobnosti, tako da Vam često pripada
  neka zapažena uloga. Saradnici uvažavaju Vaš uspeh, što Vam dodatno
  omogućava šire kontakte ili veću slobodu poslovnog izražavanja. Važno
  je da napravite dobar izbor. Nakon test situacija, očekuje Vas ubrzano
  napredovanje. Potrebno je da svoju elokvenciju podredite poslovnom
  trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U finansijskom
  smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu i da rešite neka
  imovinska pitanja. U periodu od 19. juna, obratite pažnju na mogućnost
  ličnog usavršavanja, na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili
  na udruživanje poslovnih interesa.
  Povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate
  različite zahteve. Čini Vam se da partner nema dovoljno razumevanja za
  Vaše potrebe, učestali konflikti dodatno utiču na Vaše mrzovoljno
  raspoloženje. Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav način
  pokušavate da se oslobodite od negativne tenzije. Ali impulsivna
  reakcija ili veliki izlivi emocija, mogu da Vas zanesu na pogrešnu
  odluku. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite u nekim
  spoljašnjim zabavama ili u alternativnom društvu. Ako ste mladi ili
  slobodni, u periodu od 11. juna, očekuju Vas novi susreti i različiti
  pozivi. Ipak, više ste zainteresovani za neformalne kontakte nego za
  emotivno vezivanje. Ljubavna romansa ponekad može biti i vrlo čudna,
  ali bez iskrene razmene osećanja ona gubi svoju pravu vrednost i
  smisao.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u trećem, uz pozitivan uticaj Merkura,
  Venere i Marsa u Vašem drugom polju, stvaraju zanimljive kontakte,
  raznovrsna iskustava i priliv nove energije. Posebne privilegije Vam
  donosi uticaj Jupitera u jedanaestom polju. Prihvatite mogućnost za
  profesionalnim napredovanjem i ličnim usavršavanjem. Vaši ciljevi su
  dostižni, možete ostvariti uspeh i sreću na različitim stranama –
  pokažite dobru volju i upornost. Sačuvajte pravilan poredak vrednosti,
  ljubavni život predstavlja zajednički vrhunac i zadovoljstvo.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sun Jun 14, 2009 5:17 pm

  BIK


  Delujete vrlo ambiciozno pred svojim saradnicima i ozbiljno razmišljate
  o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju. Prednost dajete
  poslovima koji donose praktične rezultate. Imate dovoljno energije i
  želite da poboljšate svoj materijalni status. Različite ponude i
  događaje procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti. Taktika koju
  primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja. U periodu
  od 17. juna, očekuje Vas napredovanje na poslovnoj lestvici, neko će
  nagraditi Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Važno je da
  podstičete nove poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa
  saradnicima koji imaju slične ideje i interesne ciljeve. Podstičite
  savremene ideje i pozitivan trend u svom profesionalnom izražavanju.
  Povremeno Vam nedostaje optimizam, ali ne i potreba za romantikom ili
  avanturističkim doživljajima. Zahvaljujući domišljenosti uspevate da
  osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje
  dileme. Izbegavajte konfliktne situacije sa bliskom osobom, kako biste
  sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. Ljubavni
  nesporazumi koji uzburkavaju Vaš partnerski odnos nisu porazni, ali
  zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Godi Vam
  interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog
  pola. Imate predosećaj da Vam predstoji nova ljubavna romansa ili
  zanimljivi emotivni susreti. U skladu sa svojim temperamentom, delujete
  vrlo izazovno i neodoljivo. Neko u Vama podstiče emotivni zanos i
  inspiraciju, uživate u saznanju da Vas drugi vide kao privlačnu ili
  šarmantnu osobu.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u drugom, uz pozitivan uticaj Merkura,
  Venere i Marsa u Vašem sazvežđu, predstavljaju sjajnu kombinaciju:
  željenog i dostižnog, praktičnog i ljubavnog. Potrebni su Vam konkretni
  potezi i praktična rešenja. Sreća je na Vašoj strani, možete da
  ostvarite zapaženi uspeh. Nivo Vaših profesilonalnih i ličnih
  mogućnosti, uvećava se u skladu sa Vašim raznovrsnim interesovanjima.
  Upliv Saturna u petom i Plutona u devetom polju, deluje na Vaše duhovno
  uzdizanje, imate mogućnost da unapredite svoje životno iskustvo iz
  raznih oblasti.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sun Jun 14, 2009 5:17 pm

  BLIZANCI


  Stalo Vam je da se nametnete pred uticajnim saradnicima ili prilikom
  donošenja važnih odluka. Aktivno učestvujete u novim događajima i
  težite ka profesionalnom usavršavanju, ali Vaše poslovno-finansijske
  mogućnosti u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju Vaši
  saradnici ili predpostavljeni. Važno je da pravilno dozirate svoje
  zahteve u skladu sa zajedničkim interesima. Efikasnost u poslovnim
  kontaktima ili snalažljivost u delovanju, potencijalno predstavlja Vaš
  glavni adut. U periodu od 21. juna, očekuju Vas uspešni rezultati na
  različitim stranama, napredovanje na profesionalnoj lestvici i nove
  mogućnosti. Potrudite se da proširite svoje saznajne vidike.
  Imate dobar predosećaj i priželjkujete harmoničan odnos ili novu
  ljubavnu romansu. U naletu strasti i osećanja Vašu pažnju privlače
  neobični susreti, umete da prepoznate emotivne signale na različitim
  stranama. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili
  ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da odredite
  svoje prioritete u zajedničkom životu. Partner ne može da odoli pred
  Vašom pojavom i šarmom. Delujete vrlo zavodljivo u situacijama kada
  jasno izražavate svoja iskrena osećanja. Ljubav ima najjaču snagu, ali
  nju treba pokrenuti razmenom osećanja. Pokažite voljenoj osobi lepšu i
  uzbudljiviju stranu svoje ličnosti. Ako ste mladi ili slobodni,
  predstoji Vam nova ili iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti
  Vaša očekivanja i raznovrsne aspiracije.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u Vašem sazveždju, uz pozitivan uticaj
  Merkura, Venere i Marsa u dvanaestom polju, uvećavaju mogućnosti za
  afirmacijom na različitim stranama. Prate Vas srećne okolnosti i
  prilika da ostvarite svoje velike snove, potrudite se da dobro
  investirate u svoju budućnost u skladu sa ličnim aspiracijama.
  Prisustvo Jupitera, Neptuna i SMČ u devetom polju usmerava Vaše misli i
  energiju na privatne planove, imovinske aspekte i na partnerske odnose.
  Sreća, ljubav i uspeh, predstavljaju sjajnu i dostižnu kombinaciju,
  pratiće Vas dobre prilike i osetićete priliv dodatne energije.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sun Jun 14, 2009 5:17 pm

  RAK


  Nalazite se delikatnoj situaciji i imate utisak, da trpite zbog nečijeg
  osporavanja ili zbog sukoba oko poslovnih interesa. Na sreću to je
  prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim
  događajima. U periodu od 08. juna, nova poslovna strategija može da Vam
  obezbedi bolje uslove i pozitivne rezultate. Bez obzira na različita
  mišljenja i poslovne prioritete, sačuvajte dobar saradnički odnos.
  Izbegavajte poslovno rivalstvo ili odmeravanje sposobnosti u odnosu sa
  saradnicima. Krajem meseca, prihvatite aktivnu ulogu na različitim
  stranama i mogućnost poslovnog udruživanja. Obratite pažnju na neke
  korisne susrete i prilagodite svoje stavove u pravcu koji će Vam doneti
  konkretne rezultate.
  Pod udarom snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke.
  Ne želite da Vas neko dovodi u podređenu poziciju ili da vrši
  psihološki pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. Ipak, voljena osoba
  vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno
  podstiče Vašu emotivnu nesigurnost. Nema potrebe da se zadržavate na
  hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Dobra
  volja, nežnost ili emotivna pažnja, predstavljaju najbolji odgovor.
  Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini.
  Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da Vas inspiriše na
  novo zadovoljstvo. Ljubavna romansu treba pažljivo podsticati, bez
  iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i značenje. Krajem meseca,
  očekuje Vas uspon i »ljubavni procvat«.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u dvanaestom, uz pozitivan uticaj Merkura,
  Venere i Marsa u Vašem jedanaestom polju, podstiču Vas na kretivno
  izražavanje i na traganje za novim rešenjima. Posebne privilegije Vam
  donosi i uticaj Urana u devetom i Plutona u Vašem sedmom polju. Do
  velike sreće i uspeha se ne dolazi na lak način, ali snovi su dostižni.
  Sačuvajte pozitivnu orijentaciju u različitim pravcima. Važno je da
  pravilno usmeravate svoju energiju, jer uvek postoji dobro rešenje i
  zajednička sreća.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sun Jun 14, 2009 5:18 pm

  LAV


  Nalazite se u kreativnoj fazi, pažljivo proveravajte nove informacije
  na poslovnoj sceni kako biste ostvarili svoje dugoročnije interese.
  Važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa
  pouzdanim saradnicima. Novu priliku i poslovne kontakte treba
  posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. U određenom momentu zatražite
  nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku
  akciju. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra nagrada ili pozitivni
  rezultati. U periodu od 09. juna, potrudite se da završite sve važnije
  poslove koji će Vam obezbediti bolji društveni status ili različite
  olakšice. Krajem meseca, očekuje Vas poslovno-finansijska satisfakcija
  i javno priznanje.
  Stalo Vam je da prevaziđete »emotivnu krizu« i nalazite se pred novom
  odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Ali, partner izražava
  negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja.
  Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da
  Vas podstakne na dobro rešenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema,
  važno je da sačuvate unutrašnju energiju ili psihološku ravnotežu. Sve
  se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Učinite
  sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje
  Vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i
  kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na
  sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog i zajedničko zadovoljstvo.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u jedanaestom, uz pozitivan uticaj Merkura,
  Venere i Marsa u Vašem desetom polju, predstavlja sjajnu kombinaciju
  željenog i ostvarenog. Uz povoljne uticaje Jupitera, Neptuna i SMČ u
  sedmom polju, očekuje Vas dodatni priliv energije, niz srećnih
  okolnosti i novi emotivni talasi. Najveći uticaj na Vašu sreću ima
  porodica i odnos sa voljenom osobom. Prihvatite različite izazove sa
  namerom da ostvarite profesionalni uspeh i ljubavnu sreću. Uvek postoji
  moguća i »dobitna kombinacija«.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sun Jun 14, 2009 5:18 pm

  DEVICA


  Potrebno je da osmislite profesionalni nastup, koji će Vam omogućiti da
  nametnete svoju ulogu u društvu saradnika. Uz probrane diplomatske
  manire pokušavate da forsirate događaje u kojima se rešavaju važni
  poslovno-finansijski interesi. Pitanje poslovne organizacije i
  poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego
  što se odlučite za osnovnu strategiju. Nemojte dozvoliti da Vas
  opterećuju neka sporedna dešavanja, pažljivo odaberite svoje
  prioritetne ciljeve i budnim okom pratite sva nova dešavanja na
  poslovnoj sceni. Od 12. juna, očekuju Vas pozitivne promene i mogućnost
  za profesionalnim usavršavanjem, potencirajte i kontakte sa
  inostranstvom. Neka drugi prate ili kopiraju Vaš poslovni stil.
  Osećate emotivno previranje, tako da često menjate svoje raspoloženje
  ili odluke. Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite
  nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost u
  izražavanju osećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku
  treba dobro osmisliti. Važno je da usrećite svog partnera ili da
  osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim
  vraća. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture deluju kratkoročno,
  kao zamena za neke neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim izazovima,
  ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna
  sreća je dostižna. Potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i
  osobu do koje Vam je stalo.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u desetom, uz pozitivan uticaj Merkura,
  Venere i Marsa u Vašem devetom polju, daju mogućnost da ostvarite
  zajednički uspeh ili zadovoljstvo na različitim poljima. Imate sjajnu
  priliku da ulepšate svoj ljubavni život ili odnos sa prijateljima.
  Uspeh, sreća i zadovoljstvo proizilaze iz partnerstva, udruživanja ili
  iz zajedničkog zalaganja. Prisustvo Plutona u petom polju i Saturna u
  Vašem sazvežđu, opominju na mudrost i oprez sa investicijama i u
  interpersonalnim ili »nesvakidašnjim« odnosima.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sun Jun 14, 2009 5:19 pm

  VAGA


  Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i samopouzdanje, kao osnovni
  ulov za ubrzanim profesionalnim napredovanjem. Potrebno je da proširite
  svoje saznajne vidike i da se prilagođavate na različite uslove
  poslovanja. Nakon velikog zalaganja uslediće i pozitivni rezultati. Sa
  ponosom i bez lažne skromnosti možete da obeležite svoj profesionalni
  uspeh. U periodu od 11. juna, očekuje Vas dobra prilika za
  profesionalnim usavršavanjem, važno je da se angažujete na primeni
  savremenijih modela u poslovanju. Obratite pažnju na različite susrete
  ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži ili da
  nagradi Vaše originalne ideje. Sačuvajte optimističku orijentaciju kako
  biste na efikasniji način ostvarili svoje poslovne interese.
  Stalo Vam je da delujete vrlo promišljeno u ljubavnom životu ili u
  odnosu prema voljenoj osobi. Imate utisak da na Vašu psihološku i
  emocionalnu sigurnost, najjače deluju dobro isplanirane ili »unapred
  izrežirane situacije«. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu
  učinićete ono što osećate srcem. Pre ili kasnije, emocije donose
  prevagu nad razumom. Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu
  ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil
  zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa u svakom
  pogledu. Korektno ispoštujte nečija osećanja, ne treba da se zanosite
  prolaznim strastima. Tek kada pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti
  osetićete novo zadovoljstvo koje Vas približava zajedničkoj sreći.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura u devetom, uz pozitivan uticaj
  Merkura, Venere i Marsa u Vašem osmom polju, podstiču Vas na emotivno
  angažovanje i na rešavanje statusnih, imovinskih ili porodičnih
  pitanja. Prisustvo Jupitera, Neptuna i SMČ u Vašem petom polju donosi
  Vam nove ambicije i prilive energetskih mogućnosti. Srećne okolnosti
  Vas čine izuzetno privilegovanom osobom. Put do poslovnog uspeha ili do
  lične sreće, predstavlja najlepše zadovoljstvo uz nečiju emotivnu
  podršku. Pratiće Vas niz srećnih okolnosti.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sun Jun 14, 2009 5:19 pm

  ŠKORPIJA


  Delujete vrlo ambiciozno i zahtevno pred saradnicima. U želji da
  ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite utvrđene
  standarde u poslovnom izražavanju. Imate dovoljno energije i nalazite
  se u kreativnoj fazi, stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni status.
  Uz dobru volju neophodno Vam je dosta strpljenja ili mudrosti, kako
  biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju Vas uspešni
  rezultati na različitim stranama u periodu od 12. juna. Potrebno je da
  uspostavite nove kriterijume vrednosti prilikom izbora odgovarajuće
  teme. Aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za
  perspektivnom saradnjom. Ipak, za dugoročniji poslovni uspeh potreban
  je dobar organizacioni plan, priprema i podrška saradnika.
  Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se »nametnete« na
  očaravajući način. U skladu sa inspiracijom delujete vrlo zanosno,
  energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u emotivnom zanosu
  mislite da je sve moguće ili lako. Vaš ljubavni stil ili sposobnost
  zavođenja deluju vrlo efikasno. Godi Vam nečija emotivna naklonost i
  pažnja koju pobuđujete u društvu. Svesni ste svojih kvaliteta i da
  privlačite različite poglede ili komentare. Osobi koja Vam se dopada
  jasno dajete do znanja da priželjkujete harmoničan odnos, uzbudljivu
  ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili
  emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da
  sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u osmom, uz pozitivan uticaj Merkura, Venere
  i Marsa u Vašem sedmom polju, predstavlja dobar spoj duhovnog i
  emotivnog zadovoljstva. Vaše zadovoljstvo ili »spoljašnji sjaj«
  proističe iz unutrašnje sreće i ravnoteže. Podsticaji u ljubavnom
  životu donose najlepše zadovoljstvo. Ukoliko imate dovoljno mudrosti
  ili strpljenja, očekuje Vas harmoničan odnos – protežirani ste
  pozitivnim uticajima Urana, Saturna i Plutona.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by ema on Sun Jun 14, 2009 5:19 pm

  STRELAC


  Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima, okolina
  Vam daje do znanja da ne odobrava Vaše stavove ili ponašanje. Ipak,
  strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito
  u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja.
  Preostaje Vam da unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju.
  Nema potrebe da zaoštravate rivalski odnos sa osobom koja ima veliki
  uticaj na Vašu okolinu. U periodu od 17. juna, očekuje Vas niz korisnih
  susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite.
  Ovo je povoljan period za javni nastup, za testiranje i proveru
  praktičnog znanja ili profesionalnih sposobnosti. Investirajte svoje
  znanje i mogućnosti u perspektivni posao.
  Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, ali rešili ste da
  preuzmete stvari u svoje ruke. Zbog brojnih susreta ili dinamičnih
  događaja koji Vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i
  privlačno na osobe u svom okruženju. Međutim, povremeno ne možete da
  kontrolišete svoje strasti ili zanos koji osećate prema bliskoj osobi.
  Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor.
  Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U
  ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ljubav ili osećanja daju
  najjaču snagu, ako ih pravilno usmeravate. Nema razloga da sumnjate u
  svoju ljubavnu sreću – ona je dostižna. Ako ste mladi ili slobodni
  uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u
  izražavanju svojih osećanja.
  SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u sedmom, uz pozitivan uticaj Merkura,
  Venere i Marsa u Vašem šestom polju, pojačavaju ritam i dinamiku
  privatnih i poslovnih događaja, Takođe, očekuje Vas ubrzani ritam u
  odnosu sa okolinom, voljenom osobom i rzanim partnerima. U prilici ste
  da osetite pozitivnu transformaciju na različitim stranama. Uspeh i
  lična sreća proističu iz ostvarenih ciljeva koje ste postavili kroz
  udruživanje i partnerstvo. Prihvatite »lepšu stranu života« i uživajte.
  Pratiće Vas nove i sjajne prilike koje zahtevaju brzo reagovanje.

  Sponsored content

  MESEČNI HOROSKOP - Page 3 Empty Re: MESEČNI HOROSKOP

  Post by Sponsored content


   Current date/time is Tue Nov 12, 2019 10:11 am