Forum State

Interenet Community

Latest topics

» Astro sati
Horoskop ljubomore EmptyWed Dec 08, 2010 5:45 pm by Guest

» NAJBOLJI I NAJLEPSI TENISERI
Horoskop ljubomore EmptyTue Dec 07, 2010 9:45 am by Berthaqq

» NRLP 515 4 OAZA RA TRITEMIVS
Horoskop ljubomore EmptyTue Jun 22, 2010 11:36 pm by denniselopez82@yahoo.com

» Nirnberški proces
Horoskop ljubomore EmptyWed Apr 07, 2010 11:02 pm by trish

» NEDELJNI HOROSKOP
Horoskop ljubomore EmptyMon Oct 19, 2009 7:06 pm by ema

» Trenutak istine
Horoskop ljubomore EmptyMon Oct 05, 2009 9:32 am by ema

» MESEČNI HOROSKOP
Horoskop ljubomore EmptyThu Oct 01, 2009 8:59 am by ema

» Usamljenost u slici...
Horoskop ljubomore EmptyWed Apr 29, 2009 10:36 pm by ema

» Omiljeni citati it crtanih filmova...
Horoskop ljubomore EmptyFri Apr 17, 2009 9:51 am by ema

» Kako preziveti horor film
Horoskop ljubomore EmptyFri Apr 17, 2009 9:47 am by ema

» Poslednje gledano...
Horoskop ljubomore EmptyFri Apr 17, 2009 9:43 am by ema

» Citati iz filmova,serija...
Horoskop ljubomore EmptyFri Apr 17, 2009 9:41 am by ema

» Vicevi
Horoskop ljubomore EmptyTue Apr 07, 2009 3:29 pm by mouteeo

» Razbijmo monotoniju bojom
Horoskop ljubomore EmptySun Mar 08, 2009 4:12 pm by ema

» Moderna Albanija i teznja ka Velikoj Albaniji
Horoskop ljubomore EmptyThu Mar 05, 2009 10:37 am by UP

» Ljubav u slici i reci...
Horoskop ljubomore EmptyWed Mar 04, 2009 8:51 pm by ema

» Fantasy art
Horoskop ljubomore EmptySun Feb 22, 2009 10:28 pm by ema

» Vibrator na lekarski recept
Horoskop ljubomore EmptySat Jan 24, 2009 4:16 pm by Natka

» What's Your Pirate Name?
Horoskop ljubomore EmptyThu Jan 22, 2009 12:21 am by Loleeza

» What Should You Nickname Your Boobs?:)
Horoskop ljubomore EmptyThu Jan 22, 2009 12:20 am by Loleeza

Log in

I forgot my password

Tačno vreme


  Horoskop ljubomore

  Necasoft
  Necasoft
  Šunjalo
  Šunjalo

  Male
  Number of posts : 264
  Age : 28
  Registration date : 2008-04-11

  Horoskop ljubomore Empty Horoskop ljubomore

  Post by Necasoft on Fri Apr 18, 2008 2:32 pm

  Ovan

  Vaši sentimentalni odnosi su jasni i tačni. Stalno se osjećate sigurnim. Kada vas obuzme talas strasti, postajete veoma osjećajni. Vi ste „materinski tip”, koji čvrsto i sigurno drži svoju djecu u svom naručju. Zbog toga isto tako ljubomorno držite i pazite svoje voljeno biće.

  Bik

  Ko odluči da bude sa vama, prihvata veliki rizik zato što ste veoma ljubomorno biće. Položaj je tragičan ako vaš partner ne želi da bude vaš rob. Ako izaberete Vodoliju ili Škorpiju za svoju ljubav, biće vam mnogo lakše. Oni imaju toliko licemjerja u sebi da će vam stalno govoriti ono što vi u tom trenutku želite da čujete.

  Blizanci

  Stvarate utisak neutralne i ravnodušne osobe a, u suštini, vi ste odličan glumac, koji odlično igra svaku ulogu koju mu daju. A da ste biće od materije i duha, pokazuje činjenica da volite da budete gospodar voljene osobe i da upravljate ne samo njenom ljubavlju već i njenim materijalnim blagom.

  Rak

  Vi ste nježno i osjećajno biće koje duboko poklanja svoju ljubav, a od svog partnera traži duplo više poštovanja i osjećanja. Zbog svega ovog, vama nijesu tuđe teške scene ljubomore, kojima, veoma često, i nepotrebno, narušavate harmoniju uzajamnih odnosa sa voljenom osobom. Puno analizirate postupke svog partnera, a pri tome zaboravljate šta vi činite njemu.

  Lav

  Stalno ističete da je ljubomora glupost, ali nijeste sigurni u sebe i stalno pratite pogledom svoje voljeno biće, gdje šta radi i s kim razgovara. Duboko ste ljubomorni, ali skrivate to osjećanje, ne želeći da krnjite svoj ponos i dostojanstvo. Ali, kada svi odu i ostanete sami sa svojim partnerom, iz vaših riječi izbija prava rijeka ljubomore, ako ste uhvatili barem jedan njen pogled i osmijeh poklonjen nekom drugom, a ne vama.

  Djevica

  Stalno se osjećate razočarani u ljubav i uvijek uzubuđujete sebe da je za to kriv partner. Kada vaše voljeno biće pogleda nekog drugog, odmah gubite tlo pod nogama. Pogledajte sebe dobro i vidjećete da ima puno lijepog u vama i da ne treba toliko da uzdižete druge, a sebe kritikujete.

  Vaga

  Vama su neophodne zaštita i sigurnost. Plaši vas misao da ćete izgubiti voljenu osobu. Ali, kada se to desi, veoma brzo se oporavljate. U suštini, vi stalno koketujete sa osjećanjem ljubomore i to vam se veoma sviđa.

  Škropija

  Nikada se ne stidite svoje ljubomore. Volite da priređujete ljubomorne scene, i to javno. A, gledajući u cjelini, vi nijeste ljubomorno biće. Samo ste nadareni velikom samouvjerenošću i lukavstvom.

  Strijelac

  Uvijek pobjeđujete u ljbavnim sporovima i konfliktima. Vaš moto je: „Imam povjerenje u sebe!” i veoma dobro živite i slažete se sa svojim partnerom. Ljubav je za vas veoma lijepa stvar, ali obuzima vas povremeno. Zbog toga ne patite ni od ljubomore.

  Jarac

  Previše ste ponosni i zbog toga ne podliježete ljubomori. Čak i kada vas obuhvati neki njen „talas”, ona je veoma slabo izražena. Vi ste jedan veoma izrazit materijalni tip koji smatra sljedeće: „Ako sam već izabrao svog partenera, on mora biti moj zauvijek!”

  Vodolija

  Ljubav zamjenjujete seksom i zbog toga veoma rijetko patite od ljubomore. Vaš princip je: „Svako od nas mora da ima svoj život, ali dobro nam je udvoje.” Ipak, često vam se događa da postajete žrtva ljubomore i u tim trenucima ne možete da shvatite šta je to što izaziva nesporazume u ljubavi.

  Ribe

  Romantična ste osoba koja često plače zbog neuzvraćene ljubavi. Mislite da možete otrovati svog nevjernika, ali to su samo vaši pusti snovi. A u životu ste toliko primjereni i smireni da i ne znate šta je to ljubomora.

   Current date/time is Thu Jun 27, 2019 12:05 pm