Forum State

Interenet Community

Latest topics

» Astro sati
Partneri Raka EmptyWed Dec 08, 2010 5:45 pm by Guest

» NAJBOLJI I NAJLEPSI TENISERI
Partneri Raka EmptyTue Dec 07, 2010 9:45 am by Berthaqq

» NRLP 515 4 OAZA RA TRITEMIVS
Partneri Raka EmptyTue Jun 22, 2010 11:36 pm by denniselopez82@yahoo.com

» Nirnberški proces
Partneri Raka EmptyWed Apr 07, 2010 11:02 pm by trish

» NEDELJNI HOROSKOP
Partneri Raka EmptyMon Oct 19, 2009 7:06 pm by ema

» Trenutak istine
Partneri Raka EmptyMon Oct 05, 2009 9:32 am by ema

» MESEČNI HOROSKOP
Partneri Raka EmptyThu Oct 01, 2009 8:59 am by ema

» Usamljenost u slici...
Partneri Raka EmptyWed Apr 29, 2009 10:36 pm by ema

» Omiljeni citati it crtanih filmova...
Partneri Raka EmptyFri Apr 17, 2009 9:51 am by ema

» Kako preziveti horor film
Partneri Raka EmptyFri Apr 17, 2009 9:47 am by ema

» Poslednje gledano...
Partneri Raka EmptyFri Apr 17, 2009 9:43 am by ema

» Citati iz filmova,serija...
Partneri Raka EmptyFri Apr 17, 2009 9:41 am by ema

» Vicevi
Partneri Raka EmptyTue Apr 07, 2009 3:29 pm by mouteeo

» Razbijmo monotoniju bojom
Partneri Raka EmptySun Mar 08, 2009 4:12 pm by ema

» Moderna Albanija i teznja ka Velikoj Albaniji
Partneri Raka EmptyThu Mar 05, 2009 10:37 am by UP

» Ljubav u slici i reci...
Partneri Raka EmptyWed Mar 04, 2009 8:51 pm by ema

» Fantasy art
Partneri Raka EmptySun Feb 22, 2009 10:28 pm by ema

» Vibrator na lekarski recept
Partneri Raka EmptySat Jan 24, 2009 4:16 pm by Natka

» What's Your Pirate Name?
Partneri Raka EmptyThu Jan 22, 2009 12:21 am by Loleeza

» What Should You Nickname Your Boobs?:)
Partneri Raka EmptyThu Jan 22, 2009 12:20 am by Loleeza

Log in

I forgot my password

Tačno vreme


  Partneri Raka

  Necasoft
  Necasoft
  Šunjalo
  Šunjalo

  Male
  Number of posts : 264
  Age : 28
  Registration date : 2008-04-11

  Partneri Raka Empty Partneri Raka

  Post by Necasoft on Sat Apr 12, 2008 5:07 pm

  Rak - Rak

  Ovo dvoje romantičnih i osjetljivih ljudi koji vole obiteljski život trebali bi biti u stanju iskoristiti te zajedničke osobine kao dobru osnovu za sretnu vezu. No pretjerana osjetljivost može biti problem. Svaka riječ ili postupak shvaćen bukvalno može biti stalan izvor patnje za jedno ili oboje, a ozbiljan problem ih može potpuno dotući. Svako od njih sebe smatra mučenikom koji daje sve od sebe i zaprepastit će se ako onaj drugi to ne prizna. Oboje imaju dobro pamćenje i uzroci starih svađa uvijek se iznova javljaju. Puno vremena im prolazi u sitnim razmiricama i prekapanjima po prošlosti. Kada bi se mogli emocionalno isključiti iz svoje veze i razmotriti je hladnih glava, možda bi uvidjeli da imaju puno razloga da budu zadovoljni. No, kad ipak dođe do svađe, oboje će brzo zatražiti pomirenje. Obje osobe su vrlo komplicirane i osjećajne i trebale bi se potruditi da na život gledaju realnije. U ljubavi njihovi komplicirani osjećaji mogu donijeti probleme, jer će trenuci kada im se želje poklapaju biti jako rijetki. To, zajedno sa sklonošću svakog od partnera da traži od onoga drugoga da se prilagodi, doprinosi pretjeranoj dramatičnosti njihove veze.

  Rak – Lav

  Lav može stvari doživljavati isto tako duboko kao i Rak, ali to je obično skriveno iza fasade ohole arogancije. On voli biti dominantan u njihovoj vezi i ne shvaća zašto bi stalno morao činiti ustupke. Oba partnera su skloni mrzovolji kad nešto ne ide onako kako su planirali, što može dovesti do višednevne šutnje. Unatoč tome, kad se Lav jednom preda, učinit će to punim srcem. A ako je Rak dovoljno mudar, može pokušati pružiti ono što Lav traži od veze; Rak je u stanju pružiti dom kakav je Lavu potreban, a to može zaliječiti puno teških rana. Lav obično posvećuje puno vremena sportu i bilo bi pametno da se i Rak zainteresira za neke aktivnosti svog partnera, jer će se inače osjećati isključenim ili zloupotrijebljenim. Lav od Raka očekuje divljenje i poštovanje. Lav povremeno postaje dosta ekstravagantan i tako se sukobljava s Rakovom ekonomičnošću. Njegova briga za budućnost Lava samo zabavlja i posve mu je neshvatljiva. Ako budu imali vremena, možda će moći utjecati jedno na drugo, mada nijedno od njih dvoje nije dovoljno prilagodljivo da bi moglo podnijeti trajnu promjenu. Njihove seksualne potrebe se znatno razlikuju: Rak može doći do zaključka da Lav previše traži. Rak očekuje pažnju i nježan nastup, dok Lav nekad zna biti prilično prost: on se često služi nepristojnim riječima da bi izrazio strast koju osjeća. U ovu vezu treba ući širom otvorenih očiju jer će inače šanse za njen opstanak biti znatno umanjene.

  Rak – Djevica

  Djevica je vođena svojim intelektom i logikom, i te je osobine mogu učiniti jako snažnom osobom. Mada će Rak možda poželjeti biti slobodniji, osjećaji će neizbježno doći u sukob s tom željom. No Rakov smisao za vođenje domaćinstva Djevica će znati cijeniti. Osjećat će se sigurnim zbog toga, premda stalna prisutnost prijatelja i naročito rođaka u njihovoj kući može početi živcirati, jer Djevica nije tako čvrsto povezana sa svojom obitelji kao Rak sa svojom. Iako je vješt u novčanim pitanjima, Rak ne može biti kritičan u tim stvarima kao Djevica. U ovoj vezi je opasno to što oboje uživaju brinuti se i truditi se oko onih koje vole, a to im može život učiniti nepodnošljivim. Općenito, svakome od njih dvoje potrebniji je odlučniji partner da bi se nešto poduzelo umjesto da se stalno diskutira o tome što treba učiniti. Malo je vjerojatno da će u ovoj vezi seks imati značajnu ulogu, jer nijedno od njih dvoje ne osjeća veliku potrebu za njim. No on će ipak u njihov zajednički život unijeti više topline i nježnosti. Sklad u ovoj vezi vjerojatno će narušavati sitne svađe.

  Rak – Vaga

  Vaga može uživati u obiteljskom životu pod uvjetom da joj on nije nametnut. Vagi su potrebni široki obzori da bi slobodno disala. U ovoj vezi bi moglo biti teško donositi odluke jer Vaga oklijeva u vezi s tim, a Rak to potpuno izbjegava. Za Vagu je ostvarenje uspješne veze izazov i uložit će puno truda u to. Vaga dobro zna što partner želi i točno pogađa želje u svakom trenutku. No Rak će morati razviti svoje intelektualne sposobnosti ako želi zadržati zanimanje ove živahne osobe. Vaga lako postaje nervozna i počinje se dosađivati, a Rakov kompleks žrtvovanja može biti previše naporan za njega. Rak će možda naučiti da se opusti i malo više uživa u životu, a Vaga početi cijeniti tu vjernost. U fizičkom pogledu Raku će vjerojatno biti teško zadržati pažnju Vage koja stalno traga za novim izazovima. Rak će morati ostati privlačan i u krevetu i izvan njega da bi postigli trajno zanimljivu vezu. Seks je važan osobito za Vagu i Rak će se morati jako truditi da u tome drži korak. Težnja za romantikom jednostavno nije dovoljno stimulativna za Vage. Vagu će možda uzbuditi pomisao na razne seksualne mogućnosti, dok će to Raka naljutiti. Vrlo napeta veza.

  Rak – Škorpion

  Obje ove osobe motiviraju emocije i intuicija. Spona koja ih spaja obično je izuzetno čvrsta. Škorpion voli cijelim srcem, inzistira na vjernosti, može dobro osigurati obitelj i ljubomorno čuva njihovu vezu. Srećom, Rak mu nikad neće dati povoda da posumnja ni razloga za nepovjerenje. Rakovi stavovi su u skladu s njegovima. Škorpion puno radi i potreban mu je topao dom u kojem se može opustiti i odmoriti od dnevnih napora. Škorpion neće pogledati drugu osobu, a od Raka će očekivati da bude oličenje spola kojem pripada. No u nekim situacijama Rakova urođena briga za druge možda će ga navesti da pomisli na najgore, naročito ako mu netko posvećuje veliku pažnju. Rak, iako po prirodi kritičan, poštuje svog partnera i točno zna kako će izraziti svoje zamjerke. U seksu Škorpion Raka može potpuno imati: postiže da se osjeća jako dragocjenim i budi reakcije daleko snažnije nego što su one koje bi inače bila u stanju doživjeti s nekim drugim tipom muškarca/žene. Rakov uobičajeni osjećajni pristup seksu u ovoj će se vezi produbiti: ovdje će se moći slobodnije izraziti i biti puno strastveniji. Odlična veza.

  Rak – Strijelac

  Da bi ova veza makar donekle bila uspješna, oba partnera će morati uživati u svađanju: tu će zacijelo biti puno prepirki i gužve. Rak će morati biti spreman da sa Strijelcem živi punim životom, a ne da utone u vegetiranje. Strijelac voli živjeti vrlo aktivnim društvenim životom i očekivat će da ga Rak u tome prati. Kada Rak želi ostati kod kuće, uz ukusnu večeru i televiziju, on će ga pokušati nagovoriti da izađe s njim. Kad u tome ne uspije, Strijelac će otići sam da negdje drugdje potraži uzbuđenje. Strijelca ljubav ne sprečava da se viđa i udvara drugima, a kad se to dogodi, dramatična reakcija Raka samo će kod njega učvrstiti mišljenje da je pogriješio kada se odlučio za tog partnera. On je velikodušna osoba koja usrećuje i toliko je šarmantan da se Rak može naviknuti na njegove ideje o slobodi. Ali ako Rak ipak misli da je to za njega potpuno neprihvatljivo, onda će za njihove živce biti bolje da budu prijatelji nego ljubavnici. U ljubavi je Strijelac vrlo aktivan i premda je Rakove želje lako zadovoljiti, on će ga uvjeriti da je puno toga propustio kad je ljubav u pitanju. Iako će ga Rakov rutinirani pristup možda malo naljutiti, on je dovoljno vješt u tim stvarima da to može shvatiti kao izazov i uspješno u njemu probuditi neke elementarnije instinkte. Veza u kojoj su prisutni ljubav i mržnja.

  Rak – Jarac

  Kad se upusti u vezu s Jarcem, Rak će morati biti spreman istovremeno prihvatiti i Jarčevu karijeru. Jarac pretpostavlja da je to nešto što se samo po sebi podrazumijeva. No Rak traži puno pažnje i može Jarčevu ambiciju početi smatrati dosadnom, dok ga promatra zadubljenog u posao. Jarac će možda pomisliti da bi Rak trebao usmjeriti svoje emocionalne snage prema vlastitoj karijeri, što će ga učiniti manje ovisnim o njemu. Malo je vjerojatno da će se pojaviti financijski problemi, jer su oboje štedljivi. Njemu je štednja nešto sasvim normalno, kao i zarađivanje za život. Svaka rastrošnost ga jako živcira i bilo bi dobro spriječiti svaku ekstravaganciju. Jarac je vjeran i odan i Rak bi trebao biti zadovoljan time. Jarčeva karijera može smetati njihovu seksualnom životu jer će on možda uživati da u krevetu proučava ili čita svoje poslovne papire. Ako je Rak lukav, može ubaciti neku erotsku knjigu između poslovnih izvještaja u nadi da će on shvatiti poruku. Partneri će se morati potruditi oko dužeg opstanka ove veze.
  Necasoft
  Necasoft
  Šunjalo
  Šunjalo

  Male
  Number of posts : 264
  Age : 28
  Registration date : 2008-04-11

  Partneri Raka Empty Re: Partneri Raka

  Post by Necasoft on Sat Apr 12, 2008 5:07 pm

  Rak – Vodenjak

  Vodenjaka će možda u početku privući Rakova osjećajnost i povučenost, ali on uživa popravljati sve oko sebe, uključujući i svog partnera. Rakova tvrdoglavost vrlo će se teško pomiriti s tim. On se ponosi svojom intuicijom, a Vodenjak svojom logikom – zbog toga su neslaganja neizbježna. Rak će možda osjećati da ga stalno mora mamiti da dođe kući i provede neko vrijeme s njim, jer će on neprestano biti sa svojim prijateljima, razmjenjujući ideje ili im pomažući u nečemu. Vodenjak vjeruje da je istina najvažnija. Rak to može krivo protumačiti, kao zeleno svijetlo za javno iznošenje svojih zamjerki – i on će morati slušati izljeve njegovog gunđanja i žalbi. Ljubavni prohtjevi su im otprilike jednaki, ali će Rak morati naučiti kako da ga namami u krevet prije nego što on nađe neki privlačniji posao ili zanimaciju. Rak može naučiti kako da ga razgovorom mentalno stimulira – možda će moći navesti razgovor na seks i tako izazvati njegovu fizičku reakciju. Ova veza će ipak vjerojatnije tek kratko potrajati.

  Rak – Riba

  Obje osobe u ovoj vezi imaju snažnu maštu i instinkte, pa bi trebali lako shvatiti jedno drugo. I kod jednog i kod drugog je potreba za emocionalnom sigurnošću najvažnija, što uz malo napora može stvoriti blisku vezu. Riba voli sva ranjiva bića i ona bi se mogla naći u domu punom zalutalih pasa, mačaka ili sirotih stvorenja bez doma. Rakova iznenadna pesimistična raspoloženja, koja se javljaju bez nekog vidljivog razloga, često su izazvana sitnicama. U tim situacijama Raku je potrebno puno ljubavi i razumijevanja i sav optimizam koji Riba može naći u sebi. Puno će puta Rak pomisliti da ga ljudi primaju zdravo za gotovo, mada se on upravo tako može postaviti i prema Ribi. Oboma im je potrebno puno pažnje jer su skloni depresijama, a osobito Riba pretjeruje u piću i pušenju. No o Ribama se treba brinuti vrlo diskretno. Kako je kod Raka majčinski instinkt snažno razvijen, Rak će biti sretan što ga može iskazati u raznim situacijama. U seksu mašta može odigrati vrlo važnu ulogu jer je ta strana njihovih naravi veoma razvijena – mada će je oni češće upotrebljavati u neke romantičnije svrhe. Vjerojatno je da među njima postoji jaka fizička privlačnost, pa će tako njihov seksualni život još više pridonijeti ovoj ionako stabilnoj zajednici.

  Rak – Ovan

  Iako se od Ovna itekako razlikuje, Raka može tako impresionirati snaga njegove osobnosti da će se kod Raka razviti snažna naklonost prema Ovnu prije nego što uopće shvati što se događa. No vrlo brzo će otkriti da im se sustavi vrijednosti znatno razlikuju. Ovan stalno traži nove prostore da se iskaže, a Rak želi tih i miran život. Raku se čini da njegova ljubav gori tako jakim plamenom i da će vrlo dugo potrajati. Ovan, međutim, može kasnije shvatiti da je bio zaslijepljen strašću i da Rak zapravo ne može držati korak s njim, pa može početi pokazivati znakove nestrpljenja. Ovan ne može shvatiti Rakova promjenjiva raspoloženja i neće to ni pokušavati. Rak će na kraju zaključiti da ljubav Ovnu ne znači isto što i njemu. Da bi ova veza uspjela, Rak mora pokušati biti elastičniji i otvoreniji, dok Ovan mora čvrsto zauzdati svoju sebičnost i više se truditi da uvažava Rakove osjećaje. U seksu ne obraća pažnju na Rakovu potrebu za romantikom i nježnošću jer su to osobine koje su potpuno strane njegovoj osobi. Ovan je u ljubavi agresivan i ako napetost iz njegovog vanjskog života prodru u njihovu spavaću sobu, na vidjelo će izbiti njegova sadistička crta, na Rakov veliki užas i strah. Kad je jedna osoba tako složena, a druga tako direktna, teško je ostvariti skladnu vezu.

  Rak – Bik

  Obostrana želja za domaćim ognjištem i sigurnim osloncem mogla bi biti dobar razlog za privlačnost između ovih dviju osoba. Bik će uživati u pažnji koja mu se poklanja kad dođe kući nakon iscrpljujućeg dana na poslu, a Rakova sposobnost da mu ponudi ukusan objed bit će odgovor na njegove skrivene želje. Bikova posesivnost imat će malo povoda da se iskaže u ovoj vezi jer će Rak biti potpuno odan partneru i samo partneru. Sklonost neurozama, koje bi se kod Raka pojavile da je s nestalnijim partnerom, ovdje je potpuno umirena i Rak je posve usredotočen na stvaranje ugodnog doma i trud da im život učini što ugodnijim. Za njih je najveća opasnost mogućnost da im se život pretvori u dosadnu rutinu bez mašte, a Rak bi se moralo čuvati da ne postane suviše jednolična. Iako njihova veza na seksualnom planu u početku može biti sjajna, kroz neko vrijeme lako se može pretvoriti u neuzbudljiv čin koji se automatski izvodi. No, iako je konzervativan, Bik ima velike seksualne potrebe i Rak bi, koristeći svoju živu maštu, morao pokušati spriječiti pojavu dosade u njihovom odnosu.

  Rak – Blizanac

  U početku se Raku mogu svidjeti neke osobine Blizanca, kao što su, primjerice, uživanje u životu, šarm i dar za komuniciranje. Ipak, u dubini duše Rak osjeća da su u suštini vrlo različiti. Kako vrijeme bude prolazilo, to će postajati sve uočljivije. Blizanac ne može ostati na jednome mjestu ili slijediti jednu ideju duže vrijeme; njemu je stalno potrebno nešto novo i poticajno da bi mogao živjeti normalno. To hirovito ponašanje morat će doći u sukob s Rakovom sklonošću za mirnom domaćom atmosferom. Rakova izražena osobina da se čvrsto drži voljene osobe može imati katastrofalne posljedice po Blizanca, jer je on neuhvatljiv i ne želi nikome pripadati ni na koji način. Kao i Rak, i on je ćudljiva osoba, ali njegova raspoloženja su promjenljiva i prilično površna, dok su Rakova daleko dublja i trajnija. Blizancima će možda izgledati da se Rak namjerno drži jednog te istog raspoloženja i neće shvaćati da je on taj koji to može promijeniti. Iako neće biti nevjeran bez dobrog razloga, Blizanac ipak uživa u društvu drugih i bez oklijevanja će početi udvarati drugoj osobi ako mu se pruži i najmanji povod. To je uglavnom zato što se njegov ego mora potvrđivati, a i zbog toga što želi prodrijeti ispod površine svake osobe koju upozna. No, kada se upusti u tako nešto, suočit će se s emocionalnim scenama. Rak će vjerojatno pridavati više pažnje tim stvarima nego što bi smio. Dok Rak i kad je seks u pitanju može odgovoriti samo na ljubav i nježnost, a Blizanac se može uzbuditi samo na osnovi svog trenutnog raspoloženja. Ako je Rakovo ponašanje u seksu uvijek isto, neće dugo potrajati i on će negdje drugdje potražiti nešto novo. Uz toliko različite naravi, ovo bi mogla biti vrlo teška veza.

  Izvor: Tportal

   Current date/time is Thu Jun 27, 2019 12:09 pm