Forum State

Interenet Community

Latest topics

» Astro sati
POSLOVNI HOROSKOP EmptyWed Dec 08, 2010 5:45 pm by Guest

» NAJBOLJI I NAJLEPSI TENISERI
POSLOVNI HOROSKOP EmptyTue Dec 07, 2010 9:45 am by Berthaqq

» NRLP 515 4 OAZA RA TRITEMIVS
POSLOVNI HOROSKOP EmptyTue Jun 22, 2010 11:36 pm by denniselopez82@yahoo.com

» Nirnberški proces
POSLOVNI HOROSKOP EmptyWed Apr 07, 2010 11:02 pm by trish

» NEDELJNI HOROSKOP
POSLOVNI HOROSKOP EmptyMon Oct 19, 2009 7:06 pm by ema

» Trenutak istine
POSLOVNI HOROSKOP EmptyMon Oct 05, 2009 9:32 am by ema

» MESEČNI HOROSKOP
POSLOVNI HOROSKOP EmptyThu Oct 01, 2009 8:59 am by ema

» Usamljenost u slici...
POSLOVNI HOROSKOP EmptyWed Apr 29, 2009 10:36 pm by ema

» Omiljeni citati it crtanih filmova...
POSLOVNI HOROSKOP EmptyFri Apr 17, 2009 9:51 am by ema

» Kako preziveti horor film
POSLOVNI HOROSKOP EmptyFri Apr 17, 2009 9:47 am by ema

» Poslednje gledano...
POSLOVNI HOROSKOP EmptyFri Apr 17, 2009 9:43 am by ema

» Citati iz filmova,serija...
POSLOVNI HOROSKOP EmptyFri Apr 17, 2009 9:41 am by ema

» Vicevi
POSLOVNI HOROSKOP EmptyTue Apr 07, 2009 3:29 pm by mouteeo

» Razbijmo monotoniju bojom
POSLOVNI HOROSKOP EmptySun Mar 08, 2009 4:12 pm by ema

» Moderna Albanija i teznja ka Velikoj Albaniji
POSLOVNI HOROSKOP EmptyThu Mar 05, 2009 10:37 am by UP

» Ljubav u slici i reci...
POSLOVNI HOROSKOP EmptyWed Mar 04, 2009 8:51 pm by ema

» Fantasy art
POSLOVNI HOROSKOP EmptySun Feb 22, 2009 10:28 pm by ema

» Vibrator na lekarski recept
POSLOVNI HOROSKOP EmptySat Jan 24, 2009 4:16 pm by Natka

» What's Your Pirate Name?
POSLOVNI HOROSKOP EmptyThu Jan 22, 2009 12:21 am by Loleeza

» What Should You Nickname Your Boobs?:)
POSLOVNI HOROSKOP EmptyThu Jan 22, 2009 12:20 am by Loleeza

Log in

I forgot my password

Tačno vreme


  POSLOVNI HOROSKOP

  nevazna
  nevazna
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3230
  Age : 35
  Registration date : 2008-04-06

  POSLOVNI HOROSKOP Empty POSLOVNI HOROSKOP

  Post by nevazna on Fri Apr 11, 2008 10:15 pm

  Ovan
  Energični Ovnovi daju najbolje od sebe u poslovima natjecateljskog i poduzetničkog karaktera. Odlično pokazuju inicijativu pri prodaji i u akvizicijskim poslovima gdje se zarađuje na proviziji. Hrabri po prirodi, Ovnovi su odlični vojnici, policajci i spasioci. Oglašavanje i odnosi sa javnošću im također dobro leže jer su dobri promotori.

  Bik
  Mirni, sabrani i uravnoteženi Bikovi uživaju u poslovima koji im nude sigurnosti. Rado će raditi prekovremeno u zamjenu za veliku plaću, beneficije i puno godišnjeg odmora. Izrazito su senzualni i uživaju radeći s hranom, cvijećem i luksuznom robom. Poznati po svojim melodioznim glasovima, pripadnici ovog znaka su odlični pjevači, javni govornici i recepcionari.

  Blizanci
  Pametnim Blizancima je potreban posao koji im pruža puno intelektualnog izazova. Premda ne vole raditi prekovremeno, Blizanci mogu postići više u toku jednog radnog dana nego ostali u toku jednog cijelog tjedna. Rade jako dobro pod pritiskom i odlični su radnici na centralama te kao tehnička podrška i predstavnici službe za korisnike. Blizanci su odlični učitelji i pisci.

  Rak
  Senzibilni Rakovi, obdareni dobrim darom opažanja, najbolji su u odgojiteljskim zanimanjima. Najbolje će se snaći kao socijalni radnici i u brizi o djeci. Rođeni su tvorci novca i dobri su u poslovima s obveznicama, kao rukovoditelji banaka i burzovni meštri. Dobri su i na poslovima u odjelima za ljudske potencijale (human resources) jer su diskretni, povjerljivi i taktični.

  Lav
  Premda zahtijevaju dosta podrške, Lavovi djelatnici su vrijedni svakog truda. Kreativni su, dinamični i inspiriraju druge. Nabolje od sebe daju na visoko pozicioniranim mjestima. Uživaju u poslovima koji nude status, ugled i utjecaj. Odlični su izvođači na pozornici, unutrašnji dekorateri, turistički vodiči, liječnici, pravnici i rukovoditelji.

  Djevica
  Brižne Djevice imaju sposobnost predviđanja potreba svojih klijenata te su dobre u uslužnim djelatnostima. Dobro se snalaze radeći u restoranima, lječilištima, toplicama, wellnes centrima i hotelima. Izvrsno pamte te su odlični izdavači, urednici, publicisti, istraživači i učitelji. Ovi talentirani 'kovači riječi' dobri su pisci i kritičari. U stanju su puno zaraditi kad rade za napojnice, ekstra bonus i dodatnu zaradu.

  Vaga
  Šarmantna, domišljata, duhovita i izraženog ukusa, Vaga je najbolja u poslovima s javnošću. Pripadnici ovog znaka su odlični prodavači, pod uvjetom da se radi o luksuznom proizvodu. Kao rođenim umjetnicima, Vagama leže poslovi vezani uz dizajn, glazbu i ples. Prirodno elegantne, dražesne i ljubazne, Vage su odlični ambasadori, predstavnici službe za korisnike i restoranski ugostitelji.

  Škorpion
  Samoinicijativni i usredotočeni, Škorpioni su najbolji u poslovima koji zahtijevaju silnu koncentraciju. Odlični su kirurzi, advokati i izvršni tajnici. Škorpioni ne vole da ih se pažljivo nadgleda i treba im dati nezavisnost i samostalnost u radu nakon što dokažu da su vrijedni povjerenja. Uživaju u zagonetkama, pa su odlični detektivi, policajci i psihijatri.

  Strijelac
  Entuzijastičnom i optimističnom Strijelcu posao mora nuditi mnoštvo izazova. Ne podnose rutinski rad, rado poslovno putuju, ne vole sjedenje za uredskim stolom. Nevjerojatno su aktivni, odlični su u poslovima vezanim uz prirodu, životinje i kao instruktori fitnesa ili treneri. Posjeduju filozofsku crtu, pa su dobri pravnici, profesori, svećenici i ministri.

  Jarac
  Osjetljiv, pošten, savjestan, brižan i pažljiv, Jarac treba posao s puno odgovornosti. Rijetko se nalaze na podređenim radnim mjestima. Bilo da su voditelji trgovine, administratori ili upravnici bolnice, sigurnom rukom vode instituciju za koju rade. Najbolje od sebe daje u poslovima vezanim uz materijalna dobra. Bankarstvo, proizvodnja i građevina su zanimanjima koja im odlično leže.

  Vodenjak
  Vodenjaci se rijetko nađu u konvencionalnim poslovima. Svemu što rade daju jedinstven pečat. Holistička medicina, organski uzgoj hrane ili izvođač na pozornici – to su područja u kojima ovi rušitelji pravila uživaju. Inovativni i inteligentni, dobri su u poslovima koji im dozvoljavaju da maštaju, istražuju i otkrivaju. Odlični su znanstvenici i inženjeri. Vole raditi za humanitarne organizacije.

  Ribe
  Intuitivne i pune mašte, Ribe su rođeni umjetnici. Uživaju u kreativnom radu, bilo da su frizeri, grafički dizajneri ili novinari. Izrazito milosrdne, dobre su u zdravstvenim djelatnostima (medicinsko osoblje), socijalnom radu ili kao psihoterapeuti. Odlični su veterinari i psiholozi. Najbolje od sebe daju kad same oblikuju svoj raspored rada i rade kao privatnici.

   Current date/time is Thu Jun 27, 2019 12:13 pm