Forum State

Interenet Community

Latest topics

» Astro sati
Raskid i astrologija EmptyWed Dec 08, 2010 5:45 pm by Guest

» NAJBOLJI I NAJLEPSI TENISERI
Raskid i astrologija EmptyTue Dec 07, 2010 9:45 am by Berthaqq

» NRLP 515 4 OAZA RA TRITEMIVS
Raskid i astrologija EmptyTue Jun 22, 2010 11:36 pm by denniselopez82@yahoo.com

» Nirnberški proces
Raskid i astrologija EmptyWed Apr 07, 2010 11:02 pm by trish

» NEDELJNI HOROSKOP
Raskid i astrologija EmptyMon Oct 19, 2009 7:06 pm by ema

» Trenutak istine
Raskid i astrologija EmptyMon Oct 05, 2009 9:32 am by ema

» MESEČNI HOROSKOP
Raskid i astrologija EmptyThu Oct 01, 2009 8:59 am by ema

» Usamljenost u slici...
Raskid i astrologija EmptyWed Apr 29, 2009 10:36 pm by ema

» Omiljeni citati it crtanih filmova...
Raskid i astrologija EmptyFri Apr 17, 2009 9:51 am by ema

» Kako preziveti horor film
Raskid i astrologija EmptyFri Apr 17, 2009 9:47 am by ema

» Poslednje gledano...
Raskid i astrologija EmptyFri Apr 17, 2009 9:43 am by ema

» Citati iz filmova,serija...
Raskid i astrologija EmptyFri Apr 17, 2009 9:41 am by ema

» Vicevi
Raskid i astrologija EmptyTue Apr 07, 2009 3:29 pm by mouteeo

» Razbijmo monotoniju bojom
Raskid i astrologija EmptySun Mar 08, 2009 4:12 pm by ema

» Moderna Albanija i teznja ka Velikoj Albaniji
Raskid i astrologija EmptyThu Mar 05, 2009 10:37 am by UP

» Ljubav u slici i reci...
Raskid i astrologija EmptyWed Mar 04, 2009 8:51 pm by ema

» Fantasy art
Raskid i astrologija EmptySun Feb 22, 2009 10:28 pm by ema

» Vibrator na lekarski recept
Raskid i astrologija EmptySat Jan 24, 2009 4:16 pm by Natka

» What's Your Pirate Name?
Raskid i astrologija EmptyThu Jan 22, 2009 12:21 am by Loleeza

» What Should You Nickname Your Boobs?:)
Raskid i astrologija EmptyThu Jan 22, 2009 12:20 am by Loleeza

Log in

I forgot my password

Tačno vreme


  Raskid i astrologija

  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  Raskid i astrologija Empty Raskid i astrologija

  Post by ema on Mon Dec 15, 2008 10:35 am

  Dok mnogi astrolozi pišu o tome kako zavesti osobe rođene u različitim znacima Zodijaka, voleti ih ili živeti sa njima, tek retki govore o raskidu. Evo kratkog priručnika o tome kako se koji znak snalazi na kraju ljubavne priče.

  Ovan - Dosada je ono što ubija veze jednog Ovna. Vatreni i siloviti, tako se mogu pretvoriti u kamen. Oni vole ili adrenalinske talase ili nove ljubavi. Savladavanje prepreka u ljubavi za Ovnove predstavlja najveće uzbuđenje. Ako želite da zadržite svog Ovna, uvek morate imati malu skrivenu stranu ličnosti koju će on otkrivati. Pokažite divlje uzbuđenje prema svim novim avanturama, čemu je on sklon. Glas razuma ostavite za kasnije kako vas ne bi zatekle optužbe da mu niste dovoljna podrška. Ovan će uporno pokušavati da održi vibracije i unosi novine u odnos, a ukoliko ne uspe u tome, porušiće sve pred sobom dok bude jurio u potrazi za novim uzbuđenjima. Ako duboko povredite Ovna, možete očekivati hladan tuš - vaš vatreni ljubavnik pretvoriće se istog trenutka u glečer.

  Bik - Treba puno vremena da bi Bik odustao od veze i oprostio se od gubitka. Ipak, kada jednom odluči da prekine, za njega nema povratka na staro. Bikovima je vrlo teško da priznaju da su pogrešili u vezi s partnerom, ali nisu baš najbolji u procenjivanju karaktera. Kao individue, oni su uvek iskreni, direktni i vole istinu, pa pretpostavljaju da su i svi drugi takvi, čak i kad ih partner obmanjuje. Kada Bik otkrije da je ljubavnik manje iskren, još uvek se hvata za slamku nade.

  Blizanci - Oni završavaju vezu kada im dosadi ili kada partner postane previše emotivno zahtevan. Iako može izgledati da se veza završila odjednom, Blizanac će, bez svake sumnje, biti nesrećan dugo vremena. Jednom doneta, odluka o prekidu je neopoziva i bivši ljubavnik za njih više ne postoji. Ako partner prekine vezu, Blizanac će biti duboko nesiguran. Ipak, navući će masku zarazne, opijajuće samouverenosti u potrazi za ekskluzivnom srodnom dušom.

  Rak - Konfuzija između emotivnih potreba i ljubavi može dovesti do problema u vezama Rakova. Potrebno je da upoznaju sve svoje emotivne potrebe pre nego što se ozbiljno vežu za jednog partnera. Često osećaju da nisu dovoljno voljeni i vezuju se sve čvršće, poričući da partner pokazuje nezainteresovanost. Nažalost, kako veza postaje problematična, Rak se sve više i dublje vezuje, što razdvajanje čini vrlo teškim. Ako je partner neveran, mogu reagovati ljubomorno, povremeno čak i agresivno, jer je njihov bol nezamislivo jak. Rak koji oseća da nije voljen može krenuti pravo u potragu za ljubavnom pažnjom. Ne vole razdvajanja, pa tako, čak i ako su nezadovoljni u odnosu, mogu završiti u braku s tim partnerom.

  Lav - Kad Lav poželi da okonča vezu, partner mu je najčešće još uvek potreban kao prijatelj, ali ne i kao ljubavnik. Ovakav odnos vodi ka raskidu ukoliko je partner nezadovoljan situacijom. Uobičajena je navika Lavova da zadržavaju sve bivše partnere kao prijatelje. Lav ne spada u one znakove koji će partneru jasno pokazati da je kraj, delom i zbog toga što je suviše ponosan. Zbog toga pojedini Lavovi izbegavaju svoje partnere ili se ponašaju prema njima loše, nadajući se da će partner sam otići. Tada oni mogu da napišu celu istoriju ponovo, pretvarajući se da se ništa nije desilo - ni raskid, ni veza, uostalom.

  Devica - One su vrlo lojalne i pokušaće da izbegnu kraj svojih dugih veza ili braka kad god je to moguće. Takođe, Device ne podnose odustajanje niti žele da priznaju da su se predale. Neke će se predati poslu ako su nezadovoljne vezom pre nego što će racionalno sagledati svoj emotivni gubitak. Imaju tendenciju da ostanu zaglavljene u rutini, osim ukoliko ih okolnosti ne prisile na promenu. Kada konačno usmere svoje snage na promenu, vrlo dobro se adaptiraju. Ipak, retko lažu sebe u propaloj vezi ili braku. Ako senzibilna komunikacija ne donosi rešenje problema, ili je pak ugrožen Devičin osećaj za fer-plej - prekid je jasna i konačna odluka. Device ne možete izmanipulisati da biste tako započeli vezu nakon raskida; one se ne upuštaju u iste priče dva puta.

  Vaga - Kada je Vaga odbačena, ekstremno je demoralisana. Ipak, brzo će preduzeti akciju koja bi trebalo da je povrati iz razočaranja. Uradiće sve što najbolje zna i ume kako bi ponovo zavela svoju ljubav. Ne uspe li, tražiće novu pravu ljubav. Ako Vaga odluči da prekine vezu, kraj će biti smiren i dostojanstven. Vage najčešće odbijaju partnere koji su previše zahtevni na emocionalnom polju.

  Škorpija - Škorpija može imati ljubavnu aferu iz samo dva razloga - da ubrza svoju karijeru, to jest da, ukoliko može, lakše ostvari specifični cilj (nakon što ostvari moć nad nekim), ili zbog toga što joj je seksualni život u braku krenuo naopako. Ona može da privuče novog partnera uz vrlo malo napora, čuvajući svoje emocije; zato joj ni raskidi ne padaju teško. Ako je Škorpija odbačena, postaje veoma osvetoljubiva, odmah stupa u akciju ili čeka svoj ubojiti trenutak - ona nikad ne zaboravlja i vrlo retko oprašta.

  Strelac - Ako je partner suviše zahtevan ili posesivan, Strelac će brzo odjahati u sumrak. Strelac je veoma društven i žudi za uzbuđenjima, te lako može imati dobru staru opuštenu aferu ako veza postane učmala. Traga za partnerom koji će probuditi njegovu strast i koji će mu u svemu pružati podršku. Ne podnosi snobove koji kritikuju njegove odluke i lako se opredeljuje za one partnere koji ispunjavaju njegove kriterijume.

  Jarac - Tipičan Jarac ne upušta se u veze za jednu noć ili u površne odnose. Čini sve što može da bi veza funkcionisala na najbolji mogući način. Kad odnos postane problematičan, Jarac instinktivno daje sve od sebe i utrošiće više vremena od bilo kog drugog znaka Zodijaka pre nego što odustane. On je odan partneru i deci i odbija ga i sama pomisao na razvod. Ipak, kad odluči da završi sa vezom, kraj je konačan i iznenadan. Ako ga partner vara, Jarac će se potruditi da ga ponovo sjedini sa porodicom i decom. Oni koji i pored toga nastave sa svojim avanturama - mogu očekivati da će njihov Jarac postati vrlo gadan!

  Vodolija - Vodolije bi više od svega želele da budu odane jednom partneru. Ipak, potražiće drugog ukoliko ih radoznalost odvede u tom pravcu. Vole da dominiraju u svakoj vrsti odnosa, baš kao što se čuvaju od svih zastrašujućih emocija. Neće tolerisati posesivnost. Kako Vodolije preziru sukobe, pokušaće da suptilno manipulišu partnerom dok ne budu spremne da same raskinu neželjeni odnos.

  Ribe - Ribe mogu da ulete u drugu vezu, a da čak i ne primete šta im se dešava. Mnoge Ribe konstantno idu od jednog partnera do drugog, nadajući se da će tako razbiti svoje sumnje (pa i tada za vrlo kratko vreme) u to da li su zaista voljene. Riba može nestati iz jedne veze bez nekog očiglednog razloga, iako još uvek voli svog partnera kao prijatelja, ali više nije zaljubljena u njega. Čak ni ona sama ne mora znati pravi razlog za raskid - prosto su se udaljili, šta god da je razlog. Ali najveća tragedija za Ribe je to da budu napuštene od strane ljubavnika kome više nije stalo do njih. Okončati vezu sa Ribom - to zahteva jake razloge i čelične živce. Ona će biti vezana za partnera, nesposobna da shvati da je veza gotova i ubeđivaće sebe da će već nekako sve ponovo biti u redu. Bivši partner Riba možda će morati da preduzme ekstremne mere da bi se spasao bolnog emocionalnog haosa koji Ribe mogu da kreiraju u takvim situacijama.
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  Raskid i astrologija Empty Re: Raskid i astrologija

  Post by ema on Mon Dec 15, 2008 10:50 am

  Ovan 21.03-20.04
  Pati puno više i duže nego što će to ikada pokazati. Na prvi pogled pripadnici ovog znaka izgledaće kao da im nije stalo i da uopšte ne osećaju ljubavnu bol, ali stvarna istina je da pate jako i dugo. Povući će se u osamu i retko kome pokazati svoju bol, a nakon kratkog vremena hrabro će krenuti u nove pobede, jer - zašto bi zbog jedne propale veze pustili da život prolazi kraj njih?!


  [b]Bik 21.04-21.05

  Pre svega ceni mir i udobnost duge veze. Pravi Bikovi dobroće razmisliti pre nego se odluče na prekid, a postoji li u vezi i najmanja sitnica koja je može održati na životu, sigurno se neće odlučiti na prekid. Dođe li do najgoreg, vrlo brzo će 'uletiti' u novu vezu u kojoj će na silu stvoriti sklad i harmoniju.


  Blizanci 22.05-21.06
  Oni od svih znakova najlakše podnose prekid. Koliko god pričaju da im je teško, oni poseduju sposobnost da brzo zaborave ružne stvari koje su im se događale. Vrlo brzo nakon prekida pravog Blizanca pronaći ćete kako osvaja neku novu simpatiju!


  Rak 22.06-22.07
  Oplakuje i žali zbog prekida iskreno i dugo. Kada se raspadne veza, Rak ima osećaj da se raspao celi njegov svet kojeg više nikada neće moći sastaviti. Jedino što mu može olakšati patnju je simpatija u pričuvi. Bez obzira koliko prekid bio bolan, nikada neće oprostiti neveru.


  Lav 23.07-22.08
  Teško pokazuje osećaje, tako da vam sigurno neće pokazati koliko ste ga povredili, jer bi to za jednog Lava značilo manjak samopoštovanja. Taština je ono što najteže leče, pa osete li da se veza bliži kraju, požuriće da ostavi partnera samo zato da im se ne bi dogodilo da oni budu ostavljeni. Nisu zlopamtila tako da im loša iskustva neće uništiti veru u ljubav.


  Devica 23.08-22.09
  Nisu jako emotivne, ali se čvrsto vežu za ljude i to je razlog zašto teško podnose prekide. Raspad veze doživljavaju kao da im se srušila kula koju su dugo gradili. Promenu životnog prostora i kruga Devica doživljava kao osobni neuspeh.


  Vaga 23.09-22.10
  Vole harmoničan odnos bez svađa tako da će, kad osete da su stvari izmakle kontroli, sami prekinuti vezu. Ovaj znak voli uživati, pa ljubavni odnos ima smisla jedino dok je pun užitaka. Karakteristično za Vage, posebno muške je strast za koketiranjem, pa se često nađu u ljubavnim iskušenjima.


  Škorpion 23.10-21.11
  Vrlo teško i bolno preživljava prekide. Vreme provode u analiziranju svoje veze ne bi li na vrijeme otkrili poteškoće koje bi mogle dovesti do prekida. No, nijedan pravi Škorpion neće sebe optužiti za probleme, uvek je kriva ona druga strana.


  Strelac 22.11-21.12
  Lako preživljavaju prekide iako se na prvi pogled čini da padaju u depresiju iz koje nema povratka. On ipak pre svega misle na svoju sreću i ugodnost pa će malo kome dopustiti da ih povredi. Dogodi li se to ipak, mogu postati pravi gnjavatori koji će hteti obnoviti vezu pod svaku cenu.


  Jarac 22.12-20.01
  Stidljivi su i vrlo teško pronalaze partnera. Kada im se to jednom dogodi, teško da će raskinuti postojeću vezu. U takvim situacijama teško da će s bilo kime podeliti svoju tugu, radije će to rešiti sami u tišini svoje sobe.


  Vodolija 21.01-18.02
  Nakon prekida uživaju u dugim analizama propalih veza, ali sagledaće je iz svih uglova i prihvatiti svoj deo krivice. Vodolijame veoma teško zaboravljaju, te nisu baš skloni opraštanju iako to nikada neće priznati.


  Ribe 19.02-20.03
  Prekidom sve pada u vodu. Nakon prekida sledi dugo razdoblje prihvatanja da su napuštene. Zatim sledi dugo razdoblje plakanja u društvu srodne duše koja će im pružiti rame za plakanje. A prijatelji će provesti sate i sate u razgovorima o propaloj ljubavi.
  Wiktor
  Wiktor
  Forumska luda
  Forumska luda

  Male
  Number of posts : 1117
  Age : 41
  Registration date : 2008-04-09

  Raskid i astrologija Empty Re: Raskid i astrologija

  Post by Wiktor on Mon Dec 15, 2008 6:14 pm

  Dionizia wrote:

  Jarac 22.12-20.01
  Stidljivi su i vrlo teško pronalaze partnera. Kada im se to jednom dogodi, teško da će raskinuti postojeću vezu. U takvim situacijama teško da će s bilo kime podeliti svoju tugu, radije će to rešiti sami u tišini svoje sobe.
  Raskid i astrologija C014
  ema
  ema
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3910
  Registration date : 2008-05-01

  Raskid i astrologija Empty Re: Raskid i astrologija

  Post by ema on Mon Dec 15, 2008 10:32 pm

  [quote="Dionizia"

  Škorpion 23.10-21.11
  No, nijedan pravi Škorpion neće sebe optužiti za probleme, uvek je kriva ona druga strana.


  [/quote]

  Jooj đe me nađeRaskid i astrologija Tuca
  legadema
  legadema
  Pocetnik
  Pocetnik

  Female
  Number of posts : 10
  Age : 36
  Registration date : 2008-12-21

  Raskid i astrologija Empty Re: Raskid i astrologija

  Post by legadema on Sun Dec 21, 2008 10:37 pm

  Dionizia wrote:
  Vodolija - Vodolije bi više od svega želele da budu odane jednom partneru. Ipak, potražiće drugog ukoliko ih radoznalost odvede u tom pravcu. Vole da dominiraju u svakoj vrsti odnosa, baš kao što se čuvaju od svih zastrašujućih emocija. Neće tolerisati posesivnost. Kako Vodolije preziru sukobe, pokušaće da suptilno manipulišu partnerom dok ne budu spremne da same raskinu neželjeni odnos..

  potpisujem Like a Star @ heaven
  Wiktor
  Wiktor
  Forumska luda
  Forumska luda

  Male
  Number of posts : 1117
  Age : 41
  Registration date : 2008-04-09

  Raskid i astrologija Empty Re: Raskid i astrologija

  Post by Wiktor on Sun Dec 21, 2008 11:07 pm

  Oho,evo još jedna vodolijica Very Happy
  nevazna
  nevazna
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3230
  Age : 35
  Registration date : 2008-04-06

  Raskid i astrologija Empty Re: Raskid i astrologija

  Post by nevazna on Sun Dec 21, 2008 11:59 pm

  legadema wrote:
  Dionizia wrote:
  Vodolija - Vodolije bi više od svega želele da budu odane jednom partneru. Ipak, potražiće drugog ukoliko ih radoznalost odvede u tom pravcu. Vole da dominiraju u svakoj vrsti odnosa, baš kao što se čuvaju od svih zastrašujućih emocija. Neće tolerisati posesivnost. Kako Vodolije preziru sukobe, pokušaće da suptilno manipulišu partnerom dok ne budu spremne da same raskinu neželjeni odnos..

  potpisujem Like a Star @ heaven

  I ja isto Very Happy
  nevazna
  nevazna
  Admin
  Admin

  Female
  Number of posts : 3230
  Age : 35
  Registration date : 2008-04-06

  Raskid i astrologija Empty Re: Raskid i astrologija

  Post by nevazna on Mon Dec 22, 2008 12:00 am

  Wiktor wrote:Oho,evo još jedna vodolijica Very Happy

  Sta ti imas protiv vodolija? Suspect

  Sponsored content

  Raskid i astrologija Empty Re: Raskid i astrologija

  Post by Sponsored content


   Current date/time is Thu Jun 27, 2019 12:11 pm